Declaratia emotionanta a lui Bradley Cooper. Actorul crede ca nu ar mai fi fost in viata daca nu ar fi devenit tata

Actorul cunoscut pentru rolul din „Hangover”, în vârstă de 49 de ani, și-a întâmpinat fiica, Lea, în 2017, cu fosta sa iubită, modelul Irina Shayk. Faptul că a devenit tată l-a determinat să își reevalueze stilul de viață și să renunțe la dependențele din trecut.

În timpul unui interviu în cadrul podcastului Armchair Expert, găzduit de Dax Shepard, Bradley Cooper a exprimat cu emoție modul în care paternitatea l-a transformat. El a recunoscut că, dacă nu ar fi fost fiica sa, poate că nu ar fi fost în viață astăzi.

Cooper a împărtășit că a fi tată l-a făcut să realizeze importanța de a fi ancorat la pământ, ca o ancoră în furtună, și de a se concentra pe ceva mai mare decât sine. El a recunoscut că copilăria sa, marcată de alcoolismul familiei, l-a inspirat să ofere un mediu stabil și hrănitor pentru fiica sa.

Cooper se străduiește să îi ofere lui Lea o bază solidă și se asigură că se simte în siguranță și iubită. Actorul a mărturisit că dragostea sa paternă a avut nevoie de ceva timp pentru a se dezvolta pe deplin, dar acum este de neclintit.

Cooper a recunoscut că este inevitabil să facă greșeli în calitate de părinte, dar își propune să învețe din ele pentru a-și îndruma fiica în mod eficient. În ciuda despărțirii sale de Shayk în 2019, fostul cuplu menține o relație amiabilă pentru bunăstarea fiicei lor. Ei încă își petrec sărbătorile împreună ca o familie.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu