Dezvăluirea unui antrenor de sport: evită acest obicei alimentar prost pentru a slăbi!

Căutarea siluetei ideale și a bunăstării

De ce vrem să slăbim?

Cu toții ne dorim să slăbim și să ne tonificăm pentru a ne simți bine în fiecare zi. Lăsând în urmă goana nerealistă și nesănătoasă după un corp perfect, ne străduim acum să pierdem acele kilograme de prisos care ne împiedică starea de bine.

Importanța unei diete echilibrate

Pentru a realiza acest lucru, mulți dintre noi adoptă o dietă echilibrată și sănătoasă în timpul săptămânii, urmărind îndeaproape ceea ce mâncăm de la micul dejun până la cină.

Capcana weekendurilor și a meselor de înșelăciune

Weekenduri de familie și delicii culinare

Cu toate acestea, este esențial să ne răsfățăm cu bunătăți gustoase pentru a ne menține motivația și obiceiurile bune. Așadar, este obișnuit să profităm de weekenduri pentru a ne relaxa puțin regulile alimentare și a ne răsplăti pentru eforturile noastre.

Mesele de cheat: o problemă pentru pierderea în greutate?

Această practică corespunde mai mult sau mai puțin noțiunii de „cheat meal” (masa joker în timpul căreia ne permitem să mâncăm ce vrem atunci când suntem la dietă). Cu toate acestea, această practică poate fi contraproductivă, mai ales atunci când vine vorba de pierderea în greutate și a grăsimii corporale.

Analiza unui antrenor de sport: utilizarea excesivă a meselor de înșelăciune

Observațiile lui Emilien Mary

Potrivit antrenorului personal Emilien Mary, dependența excesivă de „mesele de excepție” este una dintre cele mai frecvente și răspândite probleme pentru cei care încearcă să slăbească. Pe contul său de Instagram, el susține că cedarea tentației de a lua prea multe mese indulgente în weekend subminează serios progresul și împiedică pierderea în greutate, în ciuda eforturilor depuse în timpul săptămânii.

Cum poți împăca plăcerea cu o dietă echilibrată?

Pentru a împăca plăcerea de a ne răsfăța ocazional cu necesitatea de a menține o dietă echilibrată pentru a ne atinge obiectivele, Emilien Mary ne oferă câteva sfaturi și sfaturi de care să ținem cont atunci când ne planificăm mesele de weekend.

Sfaturi și sfaturi pentru un weekend sănătos

Găsirea unui compromis

Nu vă speriați, este perfect posibil să împăcați plăcerea unei mese bune în familie sau a unui aperitiv cu prietenii cu urmărirea obiectivelor de slăbire. Trucul este să găsiți un compromis, fiind mai echilibrată în alegerile alimentare și având grijă să nu lăsați aceste răsfățuri ocazionale să se transforme în excese alimentare necontrolate.

Ajustarea aportului caloric

Pentru a realiza acest lucru, el sugerează punerea în aplicare a unei strategii care implică reducerea aportului caloric în anticiparea acestor momente de plăcere gastronomică. De exemplu, dacă aveți planificată o cină mare pentru o sâmbătă seara, este o idee bună să vă ajustați aportul caloric pentru micul dejun și prânzul din acea zi, optând pentru surse slabe de proteine, legume și câteva fructe, care sunt atât nutritive, cât și sărace în calorii.

Exemplu de zi echilibrată

De exemplu, ați putea mânca o porție bună de Skyr cu un fruct dimineața, apoi să vă pregătiți un prânz bazat pe o porție de pui însoțită de legume la grătar. În acest fel, veți lăsa loc pentru mai multe calorii la cină și veți putea să vă bucurați de luxul unei mese gastronomice fără a vă compromite eforturile de slăbire.

Echilibru și planificare: cheile succesului

Controlul consumului global de calorii

Adoptând o abordare mai moderată și pregătindu-vă cu înțelepciune mâncarea de peste zi, vă puteți ține sub control aportul caloric total, chiar și în weekend.

Înțelegerea nevoilor organismului nostru

Secretul pentru a slăbi în timp ce te bucuri de tine însuți constă în echilibru și planificare, precum și în înțelegerea nevoilor organismului nostru și a impactului diferitelor categorii de alimente asupra greutății noastre.

Alegerea în cunoștință de cauză și moderarea plăcerilor gustului

Învățarea de a face alegeri în cunoștință de cauză

Scopul este de a învăța cum să facă alegeri în cunoștință de cauză și cum să modereze plăcerile gustului, menținând în același timp o dietă variată și echilibrată.

Permiterea funcționării optime a corpului nostru

Adoptând aceste bune practici, veți permite organismului dumneavoastră să funcționeze în mod optim și vă veți ajuta să vă atingeți obiectivele de slăbire.

Dezvăluirea acestui antrenor sportiv ne arată că este posibil să slăbim evitând excesele asociate cu mesele de tip cheat și adoptând o dietă echilibrată și moderată. Urmând acest sfat și planificându-ne mesele cu înțelepciune, putem să ne atingem obiectivele de slăbire, bucurându-ne în același timp de plăcerile mâncării bune.

Articol util? Dă-l mai departe!

Lasă un comentariu