Adio, „aripioare”! Această dietă de slăbit rapid 1 kg. pe zi topește grăsimea

Multe studii arată că limonada ajută la arderea mai rapidă a grăsimii din corp şi o dietă de slăbit rapid 1 kg. pe zi bazată pe limonadă te va ajuta să dai jos zilnic câte 1 kg., ca să ajungi la greutatea dorită în câteva zile.

Această cură de detoxifiere cu limonadă va ajuta corpul tău ca într-un foarte scurt timp să elimine toxinele, să îmbunătăţească sistemul imunitar şi multe alte beneficii.

Această dietă de slăbit rapid 1 kg. pe zi este cunoscută şi ca dieta Beyonce, pentru că vedeta foloseşte această dietă pentru a slăbi foarte repede înainte de concerte, dar şi pentru a-şi detoxifia corpul.

Datorită faptului că rezultatele dietei cu limonadă se fac simţite repede şi pentru că aceasta curăţă corpul de toxine, multe persoane folosesc această dietă pentru a slăbi 1 kg. pe zi.

dieta de slabit rapid 1 kg. pe zi
Dieta de slăbit rapid 1 kg. pe zi este foarte eficientă, dar nu poate deveni un stil de viaţă

Lămâia este sănătoasă şi ajută la digestie, îmbunătăţeşte sistemul imunitar, ajută sistemul cardiovascular, menţine pielea curată şi proaspătă şi întârzie îmbătrânirea. Mierea din limonadă, în combinaţie cu sucul de lămâie reprezintă o combinaţie perfectă pentru dietă.

Mierea îţi oferă energia de care ai nevoie, potoleşte pofta de dulce, ajută la digestie, asigură mulţi nutrienţi şi îţi dă impulsul de care ai nevoie pentru a face mişcare.

Această dietă de slăbit rapid 1 kg. pe zi nu poate deveni un stil de viaţă

Luând în considerare faptul că în timpul dietei rapide cu limonadă vei consuma puţine calorii şi deloc mâncare solidă, poţi fi în pericolul de a te simţi slăbită.

Dieta rapidă cu limonadă trebuie ţinută pentru o perioadă scurtă de timp, doar ca o dietă de rezervă atunci când trebuie să slăbeşti repede, şi nu ca o dietă de stil de viaţă.

dieta de slabit rapid 1 kg. pe zi - featured
Dieta cu limonadă se mai numește și dieta Beyonce

Această dietă de slăbit rapid 1kg. pe zi cu limonadă te va ajuta să pierzi din greutate pentru că vei elimina proteine, carbohidraţi, grăsimi și fibre. Trebuie să ai grijă să nu abuzezi de această dietă.

Reţeta şi structura dietei cu limonadă

  • Cu 30 de minute înainte de micul dejun: un pahar de limonadă.
  • Micul dejun: salată de fructe.
  • Gustare (la ora 11:00): un pahar de limonadă, o banană şi 50 de grame de migdale.
  • Prânzul: salată de legume preparată cu suc de lămâie şi ulei de măsline.
  • Cina: peşte la grătar, nişte felii de lămâie şi salată verde.
  • Cu două ore înainte de somn: un pahar de limonadă.

Dacă eşti hotărâtă să ţii această dietă de slăbit rapid 1 kg. pe zi cu limonadă, nu ai voie să consumi dulciuri, zahăr, sau suc din comerţ. Este de asemenea important ca limonada să fie preparată cu miere şi nu cu zahăr.

Ţine această dietă sănătoasă şi rapidă, dar nu pentru o perioadă îndelungată, şi combină regimul cu sport şi masaj şi vei vedea rezultatele într-un timp foarte scurt.

Articol util? Dă-l mai departe!

Lasă un comentariu