Dominic West a zacut doua zile dupa ce a citit comentariile despre cum l-a jucat pe regele Charles in „The Crown”

Dominic West, actorul care îl interpretează pe Regele Carol în serialul „The Crown”, a vorbit recent despre sentimentele sale în legătură cu serialul și interpretarea familiei regale.

Într-un interviu acordat în cadrul emisiunii Today de la BBC Radio 4, West a recunoscut că este îngrijorat de reacțiile și opiniile telespectatorilor, nu doar de familia regală. El a mărturisit că citește toate comentariile și chiar petrece zile întregi în pat gândindu-se la ele.

West s-a descris ca fiind o persoană sensibilă, căreia îi pasă de ceea ce cred oamenii. Cu toate acestea, West și-a exprimat ușurarea că acum se poate întoarce la teatru și își poate muta atenția de la monarhie.

În prezent joacă în piesa „A View from the Bridge”, el a împărtășit că i-a plăcut să joace rolul lui Charles, în ciuda ezitărilor inițiale. El a lăudat scenariul lui Peter Morgan, creatorul spectacolului, și s-a bucurat de experiența de a purta ținutele regale, de a conduce mașini și de a fi tratat cu respect.

West a găsit întreaga experiență fascinantă și și-a exprimat o oarecare afecțiune nostalgică față de personaj. Într-un interviu anterior cu People, West a dezvăluit că percepția sa despre familia regală s-a schimbat după ce l-a interpretat pe Charles în „The Crown”.

El a menționat cum înțelegerea oamenilor despre personalitățile publice este adesea modelată de ceea ce citesc în presă și văd în aparițiile publice.

În calitate de actor, West a încercat să pătrundă în gândurile și conversațiile private ale membrilor familiei regale pentru a-i înțelege mai bine și chiar pentru a dezvolta simpatie pentru personajul său.

„The Crown” își schimbă distribuția la fiecare două sezoane pentru a descrie cu acuratețe îmbătrânirea personajelor de-a lungul domniei reginei Elisabeta a II-a. West a preluat rolul lui Charles în cel de-al cincilea sezon, după ce Josh O’Connor l-a portretizat în sezoanele trei și patru.

El a recunoscut că s-a simțit cel mai preocupat de „scenele emoționale mari” în timpul filmărilor pentru sezonul șase. O scenă dintr-un spital din Paris, în care Charles este copleșit de durere din cauza morții prințesei Diana, l-a îngrijorat în mod deosebit.

West a pus la îndoială modul în care o familie celebră și reținută emoțional face față unor momente de traumă profundă. Cu toate acestea, el a recunoscut că acele scene dificile i s-au părut a fi oportunități minunate ca actor.

În general, comentariile sincere ale lui Dominic West oferă o perspectivă asupra experienței sale de a-l interpreta pe Regele Charles în „The Crown” și a impactului pe care aceasta l-a avut asupra percepției sale asupra familiei regale.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu