Emilia Clarke a fost decorata de Printul William. Actrita a creat o fundatie pentru a-i ajuta pe cei care au suferit leziuni cerebrale, ca si ea

Emilia Clarke, o actriță în vârstă de 37 de ani, cunoscută pentru rolul său din Game of Thrones, a fost onorată recent de prințul William la Castelul Windsor. Ea, împreună cu mama sa, a înființat SameYou, o organizație caritabilă dedicată sprijinirii persoanelor care au suferit leziuni cerebrale.

Inspirația din spatele acestei inițiative a venit după ce Emilia a supraviețuit unei hemoragii la creier. Actrița s-a confruntat pentru prima dată cu o hemoragie cerebrală în 2011, după ce a terminat filmările pentru primul sezon al serialului Game of Thrones. Acest incident a lăsat-o în imposibilitatea de a vorbi și în pragul comei.

În ciuda gravității situației, ea a reușit să se recupereze fără complicații de durată, ceea ce reprezintă un rezultat rar pentru astfel de cazuri. Experiența Emiliei cu leziunile cerebrale a determinat-o să creeze SameYou pentru a strânge fonduri pentru neuroreabilitare.

Ea a fost supusă unei intervenții chirurgicale și unui tratament pentru a rezolva problema, ceea ce a dus la implantarea unei plăci de titan în craniu.

Reflectând asupra acestei încercări, Emilia a recunoscut că s-a simțit rușinată și îngrijorată de impactul pe care l-ar putea avea asupra carierei sale, dar s-a hotărât să depășească provocările și să nu le lase să o definească.

În ciuda obstacolelor cu care s-a confruntat, Emilia și-a acceptat eșecurile și le-a privit ca pe niște oportunități de creștere. Ea a subliniat importanța rezilienței și a recunoașterii eșecurilor ca o cale spre succes.

În ciuda anevrismelor care i-au afectat părți ale creierului și care ar fi putut să-i afecteze capacitatea de a vorbi, Emilia a sfidat șansele și a continuat să pledeze pentru alte persoane aflate în situații similare.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu