Emily Ratajkowski si-a facut doua inele de divort din cel de logodna: demonstratie de forta si independenta

Emily Ratajkowski și-a prezentat recent noile inele de divorț pe Instagram, dezvăluind o transformare creativă a inelului de logodnă din trecutul ei cu fostul soț Sebastian Bear-McClard. Inelele simbolizează noua ei libertate regăsită după divorț și au fost concepute de Alison Lou pentru a surprinde călătoria ei de dezvoltare personală.

Într-un interviu recent acordat revistei Vogue, Ratajkowski a împărtășit că a vrut să își păstreze diamantele în ciuda despărțirii, inspirată de ideea din eseul lui Stephanie Danler despre un inel transmis din generație în generație.

De asemenea, ea a admirat inelul extravagant cu diamante roz al Rihannei, inspirându-se din stilul îndrăzneț al cântăreței.

Călătoria a început odată cu logodna lui Ratajkowski cu Bear-McClard în 2018, unde a primit un inel simplu din aur înainte de a trece la designul final al inelului de logodnă care a încorporat preferințele sale unice pentru două pietre.

Această călătorie de design i-a permis să exploreze diferite idei, ceea ce a dus în cele din urmă la crearea inelelor sale de divorț distinctive, care au valoare sentimentală și reprezintă diversele experiențe din viața unei femei.

Articol util? Dă-l mai departe!

Lasă un comentariu