Emma Watson explica de ce a decis sa renunte la actorie

Emma Watson, cunoscută pentru rolurile sale din filmele „Harry Potter” și alte filme notabile precum „The Perks of Being a Wallflower” și „Beauty and the Beast”, a dezvăluit recent de ce a decis să se retragă din actorie. Într-un interviu acordat Financial Times, ea și-a exprimat sentimentul că se simte puțin limitată în cariera sa de actriță.

Watson a explicat că i s-a părut o provocare să promoveze filme și să fie imaginea unor proiecte care nu se aliniază cu propriile convingeri. Watson și-a exprimat, de asemenea, dorința de a avea mai mult control asupra deciziilor sale și de a avea posibilitatea de a recunoaște orice greșeli pe care le-ar fi făcut.

În ciuda faptului că a renunțat la actorie, ea a fost implicată în diverse proiecte noi. Alături de fratele ei, Alex, a fondat un brand de gin numit Renais. De asemenea, a regizat câteva scurtmetraje pentru o campanie Prada și a menționat că este interesată să regizeze un videoclip muzical pentru un muzician cunoscut.

Recent, Watson a atras atenția atunci când a postat o fotografie pe Instagram purtând o rochie Loewe de culoare albastru-celest. Rochia părea să sfideze gravitația cu designul său asimetric și părea că plutește pe lângă corpul ei. Loewe, un brand de modă spaniol condus de Jonathan Anderson, a experimentat cu rochii care creează iluzii optice.

Alte celebrități precum Zendaya, Emily Ratajkowski și Dakota Fanning au purtat, de asemenea, piese din colecție. Deși Watson a ales să se retragă din actorie, ea continuă să exploreze noi aventuri și să aibă un impact în alte domenii creative.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu