Eva Mendes spune ca a avut o „intelegere nonverbala” cu Ryan Gosling ca ea sa renunte la actorie dupa ce devin parinti

Eva Mendes, o actriță în vârstă de 50 de ani, cunoscută pentru rolul din filmul „Hitch”, a povestit în cadrul emisiunii „Today” despre decizia sa de a se retrage de la Hollywood pentru a se concentra pe a fi o mamă casnică pentru cele două fiice ale sale, Esmeralda și Amada, în vârstă de 9, respectiv 7 ani.

Ea și-a exprimat recunoștința pentru oportunitatea de a petrece mai mult timp de calitate cu copiii ei și a subliniat importanța vieții de familie. Mendes a dezvăluit că și-a restrâns cariera de actriță după ce a jucat alături de partenerul ei, Ryan Gosling, în filmul „The Place Beyond the Pines”, din 2012.

Ea l-a lăudat pe Gosling pentru dedicarea și talentul său, subliniind recenta sa prestație de la gala premiilor Oscar, unde a cântat o melodie din filmul „Barbie”. Mendes a menționat în glumă că l-a îndemnat pe Gosling să vină acasă și să aibă grijă de copii după prestația sa.

Gosling, în vârstă de 43 de ani, a împărtășit că fiicele sale au jucat un rol semnificativ în decizia sa de a lucra la filmul „Barbie”, deoarece erau mai interesate de Barbie decât de Ken. Mendes și Gosling, care sunt împreună de peste un deceniu, sunt cunoscuți pentru intimitatea lor și nu au confirmat dacă sunt căsătoriți.

Mendes și-a exprimat fericirea că fiicele ei sunt implicate în munca lui Gosling și a declarat importanța sprijinului familiei în viața lor. În general, Mendes și Gosling au găsit un echilibru între cariera lor profesională și viața de familie, acordând prioritate copiilor lor și prețuind timpul pe care îl pot petrece împreună.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu