Familia Regala, acuzata ca a publicat o fotografie trucata cu Kate Middleton. Printesa spune ca ea a editat imaginea

Palatul Kensington a publicat o fotografie cu ocazia Zilei Mamei în Marea Britanie, în care apare Kate Middleton alături de cei trei copii ai săi – prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis. Ducesa, în vârstă de 42 de ani, este prezentată stând pe un scaun, cu copiii ei alături, toți zâmbind.

Se pare că fotografia a fost făcută de prințul William la reședința lor de familie din domeniul Windsor. Cu toate acestea, unii utilizatori de social media au pus la îndoială autenticitatea fotografiei, sugerând că aceasta ar fi fost manipulată sau îmbunătățită digital.

Ca răspuns, Kate a emis o declarație în care și-a cerut scuze pentru orice confuzie, explicând că se joacă ocazional cu editarea fotografiilor. În ciuda acestui fapt, unele agenții de presă au eliminat imaginea din colecțiile lor, invocând preocupări legate de posibilele modificări.

Mai mult, s-a observat că imaginea prezenta discrepanțe, cum ar fi alinierea mâinii prințesei Charlotte și neconcordanțe în ceea ce privește îmbrăcămintea prințului Louis. Controversa din jurul fotografiei a atras atenția în condițiile în care Kate se recupera după o operație abdominală și se abținuse de la apariții publice.

Palatul a menționat că ea își va relua îndatoririle publice după Paște, în urma sfatului medical. Deocamdată, Palatul Kensington nu a abordat acuzațiile privind autenticitatea fotografiei.

Prințesa Kate s-a recuperat la Adelaide Mansion din Windsor după ce a fost spitalizată și a fost văzută pentru prima dată după operație pe 4 martie, condusă de mama ei, Carole Middleton.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu