Fiica lui Bruce Willis spune ca ii este dor de tatal ei dupa ce a fost diagnosticat cu dementa

Rumer Willis, fiica de 35 de ani a actorului Bruce Willis, a împărtășit recent pe Instagram o amintire emoționantă din copilărie cu tatăl ei. În fotografie apare un tânăr Bruce care o ține pe Rumer în brațe, amândoi zâmbind. Rumer și-a exprimat dorul de tatăl ei în legenda postării.

Sora ei, Tallulah Willis, cel mai mic copil al lui Bruce și al fostei sale soții Demi Moore, a împărtășit, de asemenea, fotografia pe Instagram Story. Cu câteva zile înainte, Tallulah, în vârstă de 29 de ani, a postat mai multe fotografii pe Instagram cu tatăl ei. Într-una dintre imagini, ea stă lângă el într-un fotoliu și îl îmbrățișează afectuos.

O altă imagine arată permisul de conducere al lui Tallulah cu numele ei complet, Tallulah Belle Bruce.

O a treia imagine îl surprinde pe Bruce zâmbind pe scenă, iar ultima fotografie îi înfățișează pe tată și fiică împreună într-o locație însorită, Tallulah purtând o jachetă pe care scrie „Die Hard”, titlul unuia dintre filmele celebre ale tatălui ei.

Tallulah a scris un mesaj emoționant alături de fotografii, exprimându-și dragostea și mândria pentru tatăl ei. Ea s-a referit la ea însăși ca Tallulah Belle Bruce Willis în legendă. La începutul lunii noiembrie, Tallulah a vorbit deschis în emisiunea „The Drew Barrymore Show” despre viața tatălui ei, după ce a fost diagnosticat cu demență.

În ciuda diagnosticului, ea a menționat că acesta a rămas același și continuă să îi arate iubire, ceea ce i se pare foarte special. Familia lui Bruce Willis a dezvăluit diagnosticul de demență al acestuia în luna februarie.

Aceștia și-au exprimat recunoștința pentru dragostea și sprijinul primit în această perioadă dificilă, precizând că Bruce a fost întotdeauna o persoană care găsește bucurie în viață și îi ajută pe ceilalți să facă același lucru. Familia prețuiește compasiunea, înțelegerea și respectul în timpul acestei călătorii.

Tallulah a explicat în cadrul emisiunii de ce familia ei a decis să vorbească deschis despre diagnosticul lui Bruce. Ea a declarat că este important pentru ei să răspândească conștientizarea și dacă îi pot ajuta pe alții prin experiențele lor, ar fi ceva foarte special.

În afară de Rumer și Tallulah, Bruce Willis mai are două fiice cu fosta soție Demi Moore: Scout, în vârstă de 32 de ani, și doi copii, Mabel (11 ani) și Evelyn (9 ani), cu actuala sa soție, Emma Heming Willis.

Articol util? Dă-l mai departe!

Lasă un comentariu