Gestul special pe care William l-a facut intr-o aparitie publica, dovada ca se gandeste mereu la Kate

În acest an, Catherine a trebuit să se retragă de la îndatoririle sale publice pentru a se concentra asupra recuperării după o operație abdominală. Se așteaptă ca ea să revină la îndatoririle sale regale după Paște.

În acest timp, prințul William a luat și el o pauză la început pentru a-și susține soția și a avea grijă de copiii lor, înainte de a reveni la angajamentele sale regale în februarie. În timp ce participa la evenimente publice fără soția sa, William a făcut multiple referiri la aceasta, arătându-și sprijinul și grija.

Un astfel de gest a fost făcut la un eveniment organizat la un centru pentru tineret, unde el i-a lăudat talentele artistice în timp ce decora prăjituri cu copiii. Recent, Prințul William și Kate Middleton au fost în centrul atenției din cauza unei fotografii distribuite pe contul de Instagram al lui Kate.

Imaginea o înfățișa pe aceasta alături de cei trei copii ai lor și a fost postată atât ca un omagiu de Ziua Mamei, cât și pentru a răspunde îngrijorărilor legate de sănătatea ei. Cu toate acestea, fotografia a stârnit controverse, deoarece unele agenții foto au observat că aceasta a fost modificată.

Kate a emis scuze, explicând că, fiind fotograf amator, uneori se joacă cu editarea. Ghinionul fotografiei a apărut într-o perioadă în care prințesa Kate se recupera după operație și avea apariții publice limitate. Ea a fost văzută pentru prima dată după operație pe 4 martie, fiind condusă de mama ei, Carole Middleton.

Articol util? Dă-l mai departe!

Lasă un comentariu