Gisele Bündchen e din nou indragostita dupa divortul de Tom Brady: „A inceput ca o prietenie”

Supermodelul Gisele Bündchen are o relație sentimentală cu instructorul de Jiu-Jitsu Joaquim Valente încă din luna iunie a anului trecut, a confirmat o sursă pentru revista People. Cuplul a început ca prieteni, luând lucrurile încet, pe măsură ce se cunoșteau mai bine. Gisele prețuiește intimitatea și a păstrat relația lor discretă la început.

Sursele dezvăluie că Gisele este foarte atașată de Joaquim și are o încredere profundă în el, citând legătura lor puternică și semnificativă. Sentimentele lor unul pentru celălalt au crescut treptat în timp, trecând de la o prietenie platonică la o relație romantică, mai ales după divorțul lui Gisele.

Joaquim a sprijinit-o pe Gisele în această perioadă dificilă și, în cele din urmă, i-a câștigat inima. Cuplul împărtășește medii similare, după ce au părăsit Brazilia la o vârstă fragedă și și-au construit o viață de succes în SUA. Amândoi au o pasiune pentru călătorii, o dragoste pentru Miami și prioritizează un stil de viață sănătos.

Gisele, care are doi copii cu fostul ei soț Tom Brady, și Joaquim au petrecut mult timp împreună, inclusiv vacanțe în Costa Rica. Gisele a subliniat importanța îngrijirii de sine într-un interviu recent, subliniind că prioritizarea propriei persoane duce la relații mai bune cu ceilalți.

Adepții se bucură pentru Gisele, care se află într-o etapă pozitivă și mulțumitoare a vieții sale, și cred că Joaquim este perechea perfectă pentru ea.

Articol util? Dă-l mai departe!

Lasă un comentariu