Gwyneth Paltrow nu este pregatita sa-si accepte firele albe de par: „Nu stiu daca sunt suficient de curajoasa”

Gwyneth Paltrow a avut recent o conversație sinceră cu un reporter de la People, unde a discutat despre părerea ei despre culoarea părului și chirurgia plastică. Când a fost întrebată dacă va înceta vreodată să își mai vopsească părul, Paltrow a recunoscut sincer că nu este sigură.

Deși i se pare admirabil să lase natura să-și urmeze cursul, ea și-a exprimat și curiozitatea în legătură cu această idee. Când vine vorba de chirurgia plastică, Paltrow crede că femeile ar trebui să facă ceea ce le face fericite. Unele persoane sunt deranjate de aceasta, în timp ce altele nu.

Ea, personal, vrea să își accepte vârsta și să nu recurgă la măsuri extreme pentru a părea mai tânără. Cu toate acestea, ea se străduiește să se simtă și să arate bine într-un mod care este autentic pentru ea. Paltrow a împărtășit, de asemenea, că se aștepta ca viața ei să încetinească la 50 de ani, dar a rămas intensă.

Ea vede acum viața ca pe o serie de capitole și crede că pentru ea începe un nou capitol. Actrița s-a destăinuit, de asemenea, despre viața ei de familie alături de soțul ei, Brad Falchuk, și despre familia lor mixtă.

Ea se bucură de momentele de liniște în care gătește pentru familia ei și se uită la televizor acasă, dar recunoaște că fuziunea familiilor lor nu a fost ușoară. În ciuda provocărilor, acesta este unul dintre lucrurile care îi aduce cea mai mare fericire în viață.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu