Hailey Bieber este insarcinata. Modelul si sotul sau, Justin Bieber, au anuntat vestea printr-un video romantic

Un fotomodel în vârstă de 27 de ani și-a anunțat recent sarcina cu un cântăreț canadian în vârstă de 30 de ani, prin intermediul unui videoclip pe rețelele de socializare. Modelul a purtat în videoclip o rochie de mireasă Saint Laurent din dantelă, iar cuplul a împărțit un sărut în timpul unei ceremonii de reînnoire a jurămintelor în aer liber.

Modelul, Hailey, a fost văzută purtând un nou inel cu diamant, în timp ce soțul ei îi atingea cu tandrețe burta. Videoclipul a prezentat, de asemenea, un nou cântec al cântăreței. Cuplul este căsătorit din septembrie 2018, iar Hailey ar fi însărcinată în mai mult de șase luni.

Vestea sarcinii lui Hailey a stârnit o avalanșă de felicitări din partea diferitelor vedete pe rețelele de socializare. Hailey și Justin s-au cunoscut în 2009, fiind prezentați de tatăl lui Hailey, actorul Stephen Baldwin. După o scurtă relație în 2016, idila dintre Justin și Hailey a înflorit în 2018, după despărțirea lui Justin de Selena Gomez.

Într-un interviu din 2021, Justin s-a destăinuit despre provocările cu care s-au confruntat în primele zile ale căsniciei lor, citând „trauma” și „lipsa de încredere” ca fiind probleme pe care au trebuit să le rezolve. În ciuda dificultăților inițiale, Justin a subliniat că au devenit mai puternici ca și cuplu.

Hailey își exprimase anterior dorința de a avea copii, dar a recunoscut provocările pe care le presupune creșterea unui copil în atenția publicului. Călătoria cuplului de la prieteni la parteneri a fost bine documentată în mass-media, culminând cu logodna lor și căsătoria ulterioară în 2018.

Ambele persoane au vorbit cu sinceritate despre relația lor și despre evoluția poveștii lor de dragoste. Hailey, care conduce un brand de produse cosmetice, și-a împărtășit gândurile cu privire la echilibrul dintre aspirațiile sale personale și ideea de a întemeia o familie.

Călătoria cuplului de la cunoștințe la parteneri a fost plină de suișuri și coborâșuri, conducând în cele din urmă la fericirea și anticiparea întâmpinării primului lor copil.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu