Halle Berry a fost diagnosticata de un medic cu „cel mai rau caz de herpes pe care l-a vazut”, cand de fapt era la perimenopauza

Actrița Halle Berry a vorbit recent despre călătoria ei cu perimenopauza, o etapă dinaintea menopauzei. La un eveniment din Los Angeles, ea a povestit cum medicii au crezut din greșeală că are herpes atunci când s-a plâns de uscăciunea vaginală în timpul sexului.

Această neînțelegere a determinat-o pe Berry să sensibilizeze publicul cu privire la simptomele perimenopauzei, care pot include uscăciunea vaginală, bufeurile și schimbările de dispoziție. Aceste simptome rămân adesea nediagnosticate deoarece nu există un test definitiv pentru perimenopauză.

Berry a subliniat importanța unei îngrijiri adecvate și a înțelegerii pentru femeile care se confruntă cu aceste schimbări. De asemenea, ea a demontat concepția greșită conform căreia menopauza înseamnă sfârșitul feminității, subliniind că femeile aflate în această etapă se angajează într-un nou capitol al vieții.

Berry speră să pună în discuție percepțiile societății cu privire la femeile care trec prin menopauză și să ofere sprijin pentru cele care parcurg această tranziție naturală.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu