Horoscop pentru luna septembrie 2023 în a doua decadă: Două semne astrologice norocoase

Luna septembrie este adesea sinonimă cu începutul unui nou an școlar, o schimbare de ritm și noi oportunități. În astrologie, această lună este, de asemenea, marcată de mișcări planetare intense, în special de retrogradări, care ridică întrebări în toate domeniile vieții noastre. Cu toate acestea, în ciuda acestor provocări, două semne astrologice ar putea vedea cum norocul se întoarce în favoarea lor. Pe ordinea de zi: contracte care devin oficiale, întâlniri romantice și o creștere a încrederii în sine. Haideți să aflăm ce semne zodiacale vă sunt favorabile în septembrie 2023.

Leu: Proiecte noi, romantism și succes financiar

Septembrie se anunță a fi o lună promițătoare pentru zodia Leu. Sub influența binevoitoare a lui Venus, Leul strălucește pe toate planurile. Carisma lor este multiplicată de zece ori, ceea ce le permite să se lanseze cu încredere în noi proiecte. În plan profesional, se deschid uși, încep negocierile și se semnează contracte. Cu toate acestea, este esențial să rămâi vigilent și să recitești cu atenție termenii acordurilor pentru a evita eventualele capcane.

Mai mult ca oricând, Leii se pot baza pe determinarea și perseverența lor pentru a-și atinge obiectivele. Este timpul să îți asumi riscuri și să crezi în abilitățile tale.

Jupiter în retrograd: O perioadă de pregătire pentru a merge mai eficient înainte

Luna septembrie este marcată de retrogradarea lui Jupiter, planeta norocului, din 5 septembrie 2023. Totuși, această retrogradare nu trebuie privită ca un obstacol, ci mai degrabă ca o perioadă de pregătire pentru a merge mai departe. În fața tuturor acestor energii regresive, este important să nu vă simțiți blocați, ci mai degrabă să profitați de această perioadă pentru a face un pas înapoi, a reflecta și a vă pregăti pentru oportunitățile viitoare.

Această perioadă de încetinire afectează toate semnele astrologice și oferă posibilitatea de a-și lua timp pentru sine, de a analiza acțiunile din trecut și de a se pregăti activ pentru viitor.

Cele mai norocoase semne zodiacale în septembrie 2023

Deși Taurul este considerat în general cel mai norocos semn zodiacal, ar putea fi detronat temporar în această lună din cauza retrogradării lui Jupiter, planeta care îl guvernează. Prin urmare, alte semne zodiacale au ocazia să strălucească în septembrie 2023. Să aruncăm o privire mai atentă la aceste semne astrologice și la datele de reținut.

Berbec: O lună de acțiuni favorabile

Berbecul este prima zodie norocoasă a lunii septembrie. Nativii din această zodie vor beneficia de o perioadă favorabilă acțiunilor lor timp de câteva luni. Poziția retrogradă a lui Mercur le va permite să găsească compromisuri, să amâne acțiuni nechibzuite și să își planifice proiectele în mod inteligent.

Este momentul ideal pentru a visa la vise mai mari și pentru a vă ajusta obiectivele în concordanță cu dorințele voastre cele mai profunde.

Scorpion: Culminarea eforturilor

Scorpionul a muncit din greu în ultimele luni, dar este pe cale să culeagă roadele eforturilor sale. În ciuda retrogradării lui Jupiter, acest semn are potențialul de a transforma această perioadă într-un adevărat sezon al recompenselor. Opoziția lui Jupiter cu Soarele Scorpionului îi va permite să meargă înainte în ciuda retrogradării, să își pună gândurile în slujba ambițiilor sale și să își conștientizeze atuurile.

Între 14 și 21 septembrie, Scorpionii vor fi deosebit de norocoși, datorită prezenței Lunii într-un semn prietenesc. Este momentul ideal pentru a merge mai departe și pentru a vă duce planurile la bun sfârșit.

Pești: Cel mai norocos semn al lunii

Cei născuți sub semnul Peștilor se pot bucura, pentru că vor fi cei mai norocoși oameni în luna septembrie. Soarele în zodia Fecioarei le va lumina relațiile cu ceilalți, aducându-le o mai mare luciditate și o mai bună gestionare a emoțiilor. Peștii vor putea da dovadă de forță și soliditate în acțiunile lor, iar sensibilitatea lor va fi un atu prețios.

Între 1 și 15 septembrie, Peștii vor fi deosebit de norocoși, dar norocul va fi alături de ei pe tot parcursul lunii. Este perioada ideală pentru a lua decizii, a vindeca răni și a cunoaște oameni noi.

Cele mai norocoase semne zodiacale în 2023: Taurii și Peștii

Potrivit previziunilor astrologice pentru 2023, cele mai norocoase semne zodiacale sunt Taurul și Peștii. Sub influența lui Jupiter, „Marele Noroc”, aceste semne se vor bucura de un an prosper. Cu toate acestea, merită remarcat faptul că norocul nu se limitează doar la aceste semne, ci poate afecta și alți nativi cu plasamente pozitive cu Jupiter și Venus în Casele 5, 2 și 8.

Este interesant de remarcat că potențialii câștigători ai loteriilor din 2023 ar putea proveni din aceste semne astrologice privilegiate.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu