Jennifer Aniston vrea ca fanii sa stie adevarul despre ultimele zile din viata lui Matthew Perry

Într-un interviu recent acordat revistei Variety, Jennifer Aniston a discutat despre moartea tragică a fostului ei coleg de platou, Matthew Perry. Ea a subliniat că acesta nu avea probleme de sănătate și că încetase să mai consume substanțe interzise.

Aniston a povestit că a schimbat mesaje cu Perry în dimineața în care acesta a murit, iar acesta părea fericit și fără probleme. Colega lui Aniston din serial, Reese Witherspoon, a subliniat, de asemenea, importanța transmiterii stării de bine a lui Perry.

Ea a evidențiat legătura puternică dintre membrii distribuției Friends și modul în care aceștia s-au sprijinit întotdeauna unul pe celălalt de-a lungul anilor. Witherspoon și-a exprimat recunoștința pentru valul de omagii din partea comunității de la Hollywood după moartea lui Perry.

Aniston și-a exprimat speranța că Perry a știut cât de mult a fost iubit și apreciat. Ea a lăudat modul său unic de a vorbi și a recunoscut contribuția sa semnificativă la lumea actorilor.

Aniston și-a încurajat fanii să doneze la Perry Foundation, o fundație înființată de familia lui Perry pentru a-i ajuta pe cei care se luptă cu abuzul de substanțe. Matthew Perry, care s-a luptat toată viața cu dependența de alcool și droguri, a fost găsit mort în locuința sa din Los Angeles pe 28 octombrie.

Autoritățile nu au găsit nicio urmă de droguri în locuința sa. A fost efectuată o autopsie, dar sunt necesare investigații suplimentare pentru a determina cauza exactă a morții. De la aflarea veștii decesului lui Perry, comunitatea de la Hollywood, inclusiv colegii săi din Friends, au împărtășit omagii sincere pe rețelele de socializare.

Familia actorului intenționează să continue misiunea acestuia prin crearea Fundației Perry pentru a sprijini persoanele care se confruntă cu abuzul de substanțe. Aniston s-a adresat celor care o urmăresc pe Instagram, solicitându-le sprijinul pentru fundație.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu