Jennifer Lawrence recunoaste ca i s-a parut „ingrozitor” sa fie mireasa: „E atat de stresant, nu te poti bucura”

Jennifer Lawrence s-a destăinuit recent despre ziua nunții sale și a dezvăluit că a fost destul de stresată și neliniștită pe tot parcursul evenimentului. La Globurile de Aur, actrița în vârstă de 33 de ani a împărtășit experiența sa de a se căsători cu Cooke Maroney în 2019.

În loc să se bucure de acest moment, ea s-a trezit că se îngrijora constant de invitații ei și încerca să se asigure că toată lumea se simte bine. Lawrence a recunoscut că unele părți ale experienței au fost terifiante și extrem de stresante.

În calitate de gazdă, ea a simțit un sentiment de responsabilitate pentru a se asigura că toată lumea era bine. Ea a mărturisit chiar că se temea că oaspeților ei le era frig și că prietenii ei o mințeau că totul este bine.

Temerile ei au fost confirmate de mama ei, care i-a spus că oamenii înghețau, iar bunica ei aproape că suferise din cauza frigului. Interesant este că Lawrence a fost îngrijorată și în timpul cinei de repetiție, unde l-a observat pe Robert De Niro, care părea pierdut și inconfortabil.

În încercarea de a-l face să se simtă mai bine, Lawrence i-a șoptit lui De Niro, spunându-i să meargă acasă. Deși acesta a fost politicos și a purtat o conversație cu părinții ei, Lawrence s-a simțit ușurată când a plecat. A fost un mic gest care i-a ușurat grijile.

În ciuda îngrijorărilor ei, Lawrence s-a asigurat că își va petrece timp cu invitații ei până în dimineața de după nuntă. Potrivit unei surse, soțul ei, Maroney, a fost ultima persoană care a părăsit petrecerea la ora 5:30 dimineața. Ei au așteptat până când toți invitații au plecat pentru a-și putea lua rămas bun personal.

În momentul în care au plecat, Lawrence părea fericită și mulțumită. În timp ce Jennifer Lawrence poate că a avut parte de stres și îngrijorare în ziua nunții sale, ea a reușit să navigheze prin ele și să petreacă un timp memorabil alături de cei dragi.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu