Jennifer Lopez a dezvaluit adevaratul motiv pentru care ea si Ben Affleck s-au despartit in 2004

Într-un interviu recent acordat jurnalistului Zane Lowe, cântăreața Jennifer Lopez a vorbit despre motivele care au stat la baza despărțirii sale de Ben Affleck în 2004. Cuplul își încheiase logodna în anul precedent, invocând atenția excesivă din partea presei ca fiind una dintre cauze.

Lopez a reflectat asupra îndoielilor și incertitudinilor care au dus în cele din urmă la sfârșitul relației lor. Ea și-a exprimat dragostea profundă pentru Affleck și dorința de a-și petrece viața alături de el, dar a simțit, de asemenea, că nu vor avea succes împreună.

Jennifer a descris momentul dificil și trist în care a renunțat la cineva pe care îl iubea pentru că nu au reușit să își dea seama cum să facă să funcționeze. Ea a recunoscut imaturitatea lor la momentul respectiv, afirmând că nu erau pregătiți să depună efortul care vine odată cu căsătoria.

Lopez și Affleck au luat-o pe drumuri separate, găsindu-și noi parteneri și întemeindu-și familii. Jennifer s-a căsătorit cu cântărețul Marc Anthony și a avut doi copii, în timp ce Ben s-a căsătorit cu actrița Jennifer Garner și a avut trei copii.

Reflectând asupra despărțirii lor, Jennifer a împărtășit că, după ce a depus mult efort și a ajuns la un stadiu de mulțumire cu viața ei, atât ea, cât și Ben au avut experiențe similare, realizând că se simt bine singuri. Interesant este că, după această realizare, s-au reconectat.

Jennifer își promovează în prezent noul album vizual, „This Is Me … Acum: A Love Story”.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu