Jennifer Lopez a impartasit exercitiile fizice care o ajuta sa se mentina in forma

Jennifer Lopez a apărut recent pe Instagram, împărtășind rutina sa de antrenament cu cei peste 253 de milioane de urmăritori ai săi. Îndrăgita vedetă și-a prezentat sesiunea de exerciții în curtea din spatele vilei sale din Beverly Hills, demonstrând cum își menține forma fizică la 54 de ani.

În videoclipul postat, Lopez a afișat un mix de exerciții pe saltea și de ridicare de greutăți, folosind gantere personalizate de două kilograme, ștampilate cu inițialele ei, „JLO”. Ea a purtat un set de top și colanți care costă aproximativ 110 dolari, asortat cu adidași albi și un coc casual.

Fanii au lăudat-o pe Lopez pentru aspectul ei impecabil și stilul de viață activ, lăsând comentarii precum „O iubesc pe această femeie!” și „Întotdeauna o inspirație”. Vedeta nu numai că face exerciții fizice acasă, dar merge și la sala de sport pentru sesiuni de cardio și haltere.

Combinarea acestor antrenamente are ca rezultat o rutină de fitness completă care ajută la pierderea grăsimii și la tonifierea corpului. Lopez urmează un plan de antrenament conceput de cei doi antrenori personali ai ei, Dodd Romero și David Kirsch.

Aceștia se concentrează pe diferite părți ale corpului în timpul fiecărei sesiuni de o oră, ținute de patru-cinci ori pe săptămână, asigurând un antrenament riguros care acoperă toate grupele musculare.

Într-un interviu, Lopez a menționat dragostea ei pentru dans, încorporând greutăți ușoare pentru brațe și mișcări care vizează spatele, coapsele și abdomenul. Ea a subliniat importanța dansului pentru încrederea sa în sine, declarând: „Sunt încă o dansatoare în sufletul meu”.

În ciuda reticențelor ocazionale, Lopez rămâne disciplinată în ceea ce privește antrenamentele sale, subliniind importanța consecvenței. Ea trece peste oboseala nocturnă, amintindu-și să își facă timp pentru exerciții fizice, recunoscând valoarea acestora chiar și atunci când inițial îi lipsește motivația.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu