Jennifer Lopez lauda mariajul ei cu Ben Affleck: „Vreau parerea lui despre tot, pentru ca am incredere in el”

Jennifer Lopez și Ben Affleck nu sunt doar căsătoriți, ci și parteneri de sprijin, în toate aspectele vieții.

Ei lucrează împreună, cresc copii împreună și se susțin unul pe celălalt ca și cuplu, potrivit revistei People. Într-un interviu pentru Extra, vedeta în vârstă de 54 de ani a subliniat că sunt parteneri adevărați, care discută totul unul cu celălalt.

Jennifer vrea părerea lui Ben despre orice pentru că are încredere în el și știe că are la inimă interesele ei. Ea vrea ca el să strălucească, așa cum și el vrea același lucru pentru ea. Jennifer a mai declarat că viitorul ei album, „This Is Me … Now”, este cea mai personală și revelatoare lucrare din cariera ei.

Ea crede că nimeni nu știe cu adevărat prea multe despre viața ei personală. Ea vrea să exploreze și să se exprime prin muzica ei. Într-un interviu recent acordat revistei Vogue, Jennifer a împărtășit că Ben vrea ca ea să își recunoască valoarea. Ea se simte mai relaxată și mai confortabilă cu el, ceea ce îi sporește frumusețea.

Căsătoria lor din 2022 i-a adus un sentiment de calm și mulțumire. Jennifer apreciază fiecare aspect al ei, inclusiv corpul, vocea și alegerile sale. Chiar și greșelile sale au valoare pentru ea, deoarece contribuie la creșterea ei personală.

Anul trecut, Jennifer a vorbit cu revista People despre temerile pe care ea și Ben le-au avut atunci când și-au reluat relația. Erau îngrijorați de acoperirea mediatică cu care s-au confruntat în timpul logodnei lor anterioare. Cu toate acestea, ei își abordează acum relația cu mai multă maturitate și conștientizare.

Au învățat din experiențele trecute și sunt pe deplin conștienți de frumusețea și semnificația acestui moment din viața lor. În general, Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt parteneri care se susțin reciproc, apreciază și prețuiesc opiniile celuilalt și sunt hotărâți să facă relația lor să funcționeze.

Ei au depășit provocările și intră în această etapă a vieții lor cu înțelepciune și cu o apreciere profundă pentru dragostea pe care o împărtășesc.

Articol util? Dă-l mai departe!

Lasă un comentariu