Jennifer Lopez si Ben Affleck au ramas cu o trauma dupa prima lor relatie

Jennifer Lopez s-a destăinuit recent despre relația ei cu Ben Affleck și despre cum amândoi au încă efecte persistente ale tulburării de stres post-traumatic (PTSD) din relația lor anterioară.

Într-un interviu acordat publicației Variety, vedeta în vârstă de 54 de ani și-a exprimat teama de a avea povestea lor de dragoste în mod constant în lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, ca artiști, ei simt nevoia să-și urmeze inima, chiar dacă s-ar putea să nu fie cea mai bună idee.

Lopez a subliniat că amândoi au îmbătrânit și au devenit mai înțelepți, înțelegând ce contează cu adevărat în viață, indiferent de ceea ce ar putea crede alții. Atât Lopez, cât și Affleck au trecut prin schimbări semnificative în ultimii 18 ani.

Ei posedă acum mai multă experiență de viață, se află în etape diferite ale vieții lor și sunt, de asemenea, părinți. Cu aceste noi perspective, ei au învățat lecții valoroase pe care le pot aplica în relația lor. Ei se apreciază și se sărbătoresc reciproc, respectând în același timp faptul că viața îi poate conduce în direcții diferite.

Reflectând la relația lor din trecut și la frenezia mediatică din jurul acesteia, Lopez recunoaște că acum sunt suficient de puternici pentru a discerne adevărul de vocile externe. Când erau mai tineri, aceste voci au avut un impact mai puternic asupra relației lor.

Cu toate acestea, au ajuns acum la un punct în care pot rezista controlului și își pot naviga viața amoroasă în termenii lor. Jennifer Lopez se concentrează în prezent pe lansarea viitorului ei film, „This Is Me … Now”, care este o continuare a albumului ei „This Is Me … Then”. Acesta va fi lansat pe 16 februarie.

Acest proiect marchează, de asemenea, revenirea ei în studio după o pauză de zece ani de la albumul „A.K.A.” din 2014. Filmul, produs de Amazon MGM Studios, oferă o reimaginare vizuală a vieții amoroase a lui Lopez, examinată public. Scenariul a fost co-scris de Lopez, Affleck și Matt Damon.

Articol util? Dă-l mai departe!

Lasă un comentariu