Jessica Alba a mers la terapie cu fiica ei pentru ca se certau non-stop

Jessica Alba, o actriță în vârstă de 42 de ani, a povestit recent că a apelat la terapie împreună cu fiica ei, Honor, pentru a rezolva neînțelegerile continue dintre ele. Conflictele dintre cele două au început când Honor avea doar 11 ani și au continuat până când a împlinit 15 ani.

Într-un interviu pentru Real Simple, Alba a explicat că s-a săturat de certurile constante și a vrut să înlăture barierele care se interpuneau între ele. Alba a recunoscut că nu este o mamă perfectă și a recunoscut că fiica ei a perceput adesea cuvintele ei ca fiind critică sau control.

Ea a simțit că au nevoie de cineva care să poată comunica cu Honor într-un mod în care ea nu putea, ceea ce i-a determinat să caute ajutor profesional. Alba a descris procesul de terapie ca fiind un instrument valoros și a subliniat faptul că acesta le-a permis atât ei, cât și lui Honor să aibă și sesiuni individuale.

Actrița a vorbit deschis despre problemele sale de familie în 2019, explicând că nu a crescut într-un mediu în care astfel de chestiuni erau discutate deschis. Cu toate acestea, a vrut să creeze un mediu în care ea și copiii ei să poată avea conversații deschise.

De asemenea, Alba a dezvăluit că fiica ei mai mică, Haven, a participat și ea la ședințe de terapie, dar a declarat că nu mai au nevoie de ele, deoarece fiicele ei au crescut și s-au maturizat. Alba, care și-a cunoscut soțul, Cash Warren, în timp ce lucra la un film în 2004, a subliniat importanța terapiei în călătoria lor ca familie.

Cuplul s-a logodit în 2007 și s-a căsătorit în 2008. Ei au împreună trei copii – Honor, Haven și Hayes. În concluzie, Jessica Alba a apelat la terapie împreună cu fiica ei, Honor, pentru a-și rezolva conflictele continue și pentru a-și îmbunătăți relația.

Actrița a vorbit deschis despre beneficiile terapiei și despre modul în care aceasta le-a permis să își abordeze problemele și individual.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu