Kate Middleton a dezvaluit ca are cancer. Printesa de Wales face „chimioterapie preventiva”

Prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, a împărtășit recent, într-un mesaj emoționant, că a fost diagnosticată cu cancer și că urmează un tratament „preventiv” de chimioterapie. În videoclipul filmat la Castelul Windsor, ea s-a declarat șocată de diagnostic și a menționat dificultățile cu care s-a confruntat în ultimele luni.

În ciuda provocărilor, ea a transmis un mesaj de speranță, afirmând că devine mai puternică în fiecare zi. Prințesa a subliniat că ea și prințul William au încercat să gestioneze situația în privat pentru a-și proteja copiii mici, George, Charlotte și Louis.

Ea a subliniat importanța de a acorda familiei sale timp, spațiu și intimitate în această perioadă. Prințesa și-a exprimat recunoștința pentru sprijinul și dragostea pe care le-a primit din partea soțului ei, William, și a altor persoane. Ea i-a încurajat pe cei care se luptă cu cancerul să rămână plini de speranță și să nu-și piardă credința.

Diagnosticul a fost pus în urma unei operații abdominale în ianuarie, despre care inițial s-a crezut că nu este malignă. Cu toate acestea, testele ulterioare au arătat prezența cancerului.

Vestea a surprins fanii din întreaga lume și s-a adăugat la provocările cu care se confruntă familia regală britanică, regele Charles urmând, de asemenea, un tratament împotriva cancerului. Prințesa urmează acum un tratament de chimioterapie și se află pe calea recuperării.

Palatul Kensington a subliniat nevoia de intimitate și a îndemnat împotriva speculațiilor cu privire la tipul de cancer cu care se luptă. Palatul și-a exprimat recunoștința față de echipa medicală și a cerut înțelegere în timp ce prințesa se concentrează pe tratamentul și recuperarea sa.

Anunțul a fost programat pentru a asigura intimitatea copiilor cuplului, care și-au început recent vacanța de Paște.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu