Kate Middleton a fost externata din spital, dupa 13 zile de la operatia abdominala. Printesa se va recupera acasa timp de cateva luni

Soția prințului William, care a suferit recent o operație programată, s-a întors acasă și face progrese bune în recuperarea sa, potrivit purtătorilor de cuvânt ai familiei regale. Prințesa de Wales s-a întors acasă, la Windsor, pentru a-și continua recuperarea după operație.

Prințul și Prințesa de Wales doresc să mulțumească echipei medicale de la The London Clinic, în special asistentelor dedicate, pentru grija acordată. Familia Wales este recunoscătoare pentru urările de bine pe care le-a primit din întreaga lume, a declarat purtătorul de cuvânt al Palatului Kensington.

Prințul William își va relua în curând îndatoririle publice după ce prințesa se va instala confortabil acasă, a dezvăluit o sursă. În timpul spitalizării, William și-a vizitat soția, dar cei trei copii ai lor nu au fost văzuți la spital. Regele Charles a vizitat-o și el pe Kate înainte de a fi internat el însuși în spital pentru o procedură.

În timp ce Kate se află într-un lung proces de recuperare, familia se concentrează pe menținerea normalității pentru copiii lor, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis. Kate nu va face nicio apariție publică până la Paște, iar două turnee în străinătate au fost anulate pentru Prințul și Prințesa de Wales.

Miercurea trecută, Palatul Kensington a anunțat intervenția chirurgicală a lui Kate, urmată de Palatul Buckingham care a confirmat spitalizarea regelui Charles pentru o mărire de prostată. Oficialii au declarat că prințesa se simte bine după operație, dar au refuzat să ofere mai multe detalii despre starea ei de sănătate.

Kate dorește să păstreze confidențialitatea în privința stării sale și își cere scuze pentru amânarea unor angajamente. Ea speră să își reia activitățile cât mai curând posibil.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu