Kate Middleton a suferit o operatie abdominala programata si va sta in spital 2 saptamani

Prințesa de Wales a suferit recent o intervenție chirurgicală și în prezent se pare că se simte bine, potrivit reprezentanților casei regale. După zece până la 14 zile de spitalizare, ea se va întoarce la reședința sa de la Palatul Windsor pentru a-și continua recuperarea.

Deși nu este clar ce tip de operație a suferit, se crede că nu este vorba despre o problemă malignă, potrivit jurnaliștilor de la Daily Mail. În urma intervenției chirurgicale, ea va avea nevoie de două-trei luni pentru a se recupera complet înainte de a-și relua îndatoririle oficiale, în funcție de sfatul medicilor săi.

În timpul recuperării, prințesa nu va participa la evenimente publice până după Paște. Soțul ei, Prințul William, va avea grijă de cei trei copii ai lor și îi va fi alături în timpul recuperării.

Anunțul privind intervenția chirurgicală a prințesei a fost făcut de Palatul Kensington, în timp ce Palatul Buckingham a anunțat că Regele Carol va fi internat în spital pentru o procedură corectivă pentru o prostată mărită săptămâna viitoare. Spitalizarea prințesei nu a fost o urgență, iar starea sa medicală nu a apărut în weekend.

Detaliile exacte ale intervenției chirurgicale nu au fost dezvăluite pentru a-i respecta intimitatea. Cu toate acestea, este posibil ca, în viitor, prințesa să aleagă să împărtășească ea însăși mai multe informații despre starea sa medicală.

Medicul Zoe Williams, care a vorbit pentru The Sun, a sugerat că starea prințesei ar putea fi o problemă mai veche, care a fost rezolvată acum, sau ar putea fi o problemă mai recentă. Șederea prelungită în spital este atribuită abordării prudente adoptate de medici din cauza rolului ei de viitoare regină.

Medicul Deborah Lee, citată de Mail Online, a declarat că operațiile abdominale necesită de obicei o spitalizare de patru până la șapte zile, dar după o operație laparoscopică, durata este redusă la două până la patru zile.

În general, cel mai important lucru este ca prințesa să aibă suficient timp să se recupereze, fără stres nejustificat pentru ea și familia ei. Speranța este că se va dovedi a fi o problemă minoră și că operația va fi un succes, dar în materie de sănătate, este întotdeauna important să fim precauți.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu