Kate Winslet nu vrea sa slabeasca cu medicamentul pentru diabet Ozempic

Kate Winslet și-a exprimat dezaprobarea față de utilizarea medicamentului Ozempic pentru pierderea în greutate într-un interviu recent publicat în The New York Times Magazine.

Actrița în vârstă de 48 de ani a recunoscut că nu este bine informată despre pilulă, în afară de faptul că este populară pentru beneficiile sale în ceea ce privește pierderea în greutate. Când a aflat prima dată despre ea, ideea i s-a părut neatrăgătoare, sugerând în glumă: „Hai să mâncăm mai mult!”.

Ea și-a amintit de controlul cu care s-a confruntat în ceea ce privește greutatea ei în primii ani de actorie, în special după ce a jucat în „Titanic” în 1997, alături de Leonardo DiCaprio.

În ciuda faptului că s-a luptat cu o tulburare de alimentație la acea vreme, Winslet a păstrat-o în privat, deoarece a considerat că complimentele privind pierderea ei în greutate întăresc asociațiile negative.

Ea a vorbit anterior despre accentul pus de industrie pe greutate, povestind cazuri în care agentul ei a fost întrebat despre greutatea ei când era tânără. Winslet și-a exprimat ușurarea că astfel de practici se schimbă treptat în industrie.

Reflectând asupra experiențelor sale din trecut, ea a menționat într-un interviu podcast că ar lua atitudine față de persoanele care i-au comentat greutatea, subliniind importanța de a nu adăuga o presiune inutilă asupra persoanelor tinere și nesigure.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu