Kirsten Dunst, care si-a inceput cariera la 11 ani, spune ca a scapat de „pradatorii” de la Hollywood datorita mamei sale, care era mereu langa ea

Actrița Kirsten Dunst, în vârstă de 41 de ani, și-a început cariera la vârsta de 11 ani, în filmul „Interviu cu un vampir”, unde a jucat alături de Brad Pitt și Tom Cruise. Într-un interviu recent, ea a povestit o experiență tulburătoare, când un regizor i-a pus o întrebare nepotrivită pe când avea 16 ani.

Kirsten s-a destăinuit mamei sale în legătură cu incidentul, iar aceasta a intervenit, îndepărtând-o din proiect. Kirsten a subliniat importanța de a avea sprijinul mamei sale, care a protejat-o de comportamentul prădător din industrie.

De asemenea, ea a menționat că regizoarea Sofia Coppola a fost un mentor pentru ea, arătându-se preocupată de bunăstarea ei în timpul castingului. Reflectând asupra diferențelor de salarizare, Kirsten a recunoscut discrepanța flagrantă de venituri dintre ea și colegul ei de rol Tobey Maguire în filmul „Spider-Man”.

Ea și-a exprimat regretul că nu a fost conștientă de diferența de salarii și că nu a negociat pentru un salariu mai mare. După o pauză în urma rolului din „Puterea câinelui”, Kirsten revine cu un rol în filmul „Civil War”, interpretând personajul Lee Smith, o jurnalistă îndrăzneață care acoperă un scenariu fictiv de război civil american.

În urma unei nominalizări la Oscar, Kirsten a optat pentru o pauză de la rolurile care înfățișează mame triste pentru a se concentra asupra familiei sale. Kirsten este căsătorită cu actorul Jesse Plemons, care i-a întruchipat soțul de pe ecran în „Puterea câinelui”, și au împreună doi fii.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu