Kirsten Dunst nu se teme de imbatranire si e impotriva interventiilor estetice: „Mai bine imbatranesc si fac filme bune”

Kirsten Dunst, o actriță foarte cunoscută în industria cinematografică, și-a început cariera la o vârstă foarte fragedă și a devenit celebră cu rolul din „Interviu cu un vampir”, în 1994. În ciuda faptului că are acum 41 de ani, ea își îmbrățișează vârsta și prețuiește autenticitatea în detrimentul conformării la standardele societale de tinerețe.

Dunst a împărtășit într-un interviu că experiențele sale ca tânără actriță i-au influențat perspectiva asupra aspectului fizic. De exemplu, când avea 16 ani, regizoarea Sofia Coppola i-a insuflat încredere în ea în timpul filmărilor pentru „The Virgin Suicides”, în ciuda faptului că Dunst nu se simțea frumoasă la acea vreme.

Acest mesaj de încredere a rămas cu ea de-a lungul carierei sale. De asemenea, Dunst a povestit că, în timpul filmărilor pentru „Spider-Man” din 2002, un producător i-a sugerat să își îndrepte dinții, dar ea a ales în schimb să își îmbrățișeze zâmbetul unic.

Ea a subliniat importanța de a rămâne fidelă sieși și de a nu ceda presiunilor de a-și schimba aspectul, mai ales pe măsură ce îmbătrânește. În prezent, Dunst poate fi văzută în filmul „Civil War”, unde joacă rolul unui fotojurnalist în mijlocul unui conflict între guvernul american și forțele secesioniste.

Filmul a fost bine primit, obținând venituri semnificative la lansare. În ciuda nesiguranțelor din trecut, Dunst se simte acum mulțumită de cariera ei de actriță și apreciază oportunitatea de a face filme semnificative.

Articol util? Dă-l mai departe!

Lasă un comentariu