Kylie Minogue se simte eliberata pentru ca nu are o relatie: „M-as fi putut lipsi de cateva relatii din trecutul meu”

Celebra artistă Kylie Minogue, în vârstă de 56 de ani, și-a împărtășit recent gândurile despre dragoste într-un interviu acordat publicației The Mirror, înainte de apariția sa la BRIT Awards.

Dezvăluind că în prezent este singură și că se bucură de libertatea pe care o aduce, Minogue a subliniat importanța de a face alegeri fără teamă și de a îmbrățișa dezvoltarea personală.

Reflectând asupra relațiilor din trecut, ea a recunoscut că au fost unele de care s-ar fi putut lipsi, dar a recunoscut că fiecare experiență contribuie la înțelegerea noastră umană.

Minogue, cunoscută pentru opiniile sale sincere despre relații, și-a exprimat o atitudine relaxată față de dragoste, recunoscând că îndrăgostirea este o parte naturală a vieții.

În ciuda faptului că unii o consideră ghinionistă în dragoste, ea a discutat anterior despre dezinteresul ei față de căsătorie, menționând că aceasta nu a fost niciodată un obiectiv personal din cauza lipsei de influență din partea părinților ei.

Logodna ei cu Joshua Sasse în 2016 s-a încheiat după un an, ceea ce a determinat-o să se concentreze pe descoperirea de sine și pe împlinirea personală, mai degrabă decât să se grăbească într-o nouă relație. În timp ce Minogue apreciază sentimentul de a fi îndrăgostită, în prezent ea acordă prioritate propriei sale bunăstări și mulțumiri.

Îmbrățișându-și independența și bucurându-se de momentul prezent, ea rămâne deschisă la dragoste, dar nu caută în mod activ o nouă relație.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu