Loana slăbește cu 70 de kilograme: dezvăluie secretul slăbirii sale

O viață cu suișuri și coborâșuri

De când a apărut la „Loft Story”, în 2001, Loana a avut o viață tumultuoasă, marcată de suișuri și coborâșuri. Ea s-a confruntat cu dependențe de droguri, medicamente și alcool, cu eșecuri financiare și relații eșuate. Toate aceste evenimente au avut un impact considerabil asupra vieții ei, determinând-o să încerce să se sinucidă în mai multe rânduri.

În 2015, Loana a început un tratament pentru a se vindeca de o boală psihică de care suferea. Din nefericire, medicația a făcut-o să se îngrașe foarte mult, ceea ce a făcut ca situația ei să fie și mai dificilă. În ciuda acestui fapt, ea a decis să lupte și să preia controlul asupra vieții sale.

Decizia de a se schimba: răzbunarea pe sine însuși

Loana și-a dat seama că trebuie să se schimbe pentru a merge mai departe și a fi fericită. Într-un interviu acordat emisiunii „Touche pas à mon poste” în februarie 2021, ea și-a exprimat dorința de a prelua controlul asupra vieții sale și de a scăpa de problemele sale. Ea a spus: „Vreau să merg înainte, se simte și eu simt asta în mine. Vreau să fiu fericită, cred că o merit”.

Această realizare a fost punctul de plecare pentru transformarea ei fizică și pierderea spectaculoasă în greutate.

Operația ultimei șanse: gastrectomia cu manșon

Loana a decis să se supună unei operații de slăbire, cunoscută sub numele de sleeve gastrectomy. Această operație constă în îndepărtarea a trei sferturi din stomac, fără a atinge intestinul, pentru a reduce capacitatea stomacului și a limita cantitatea de alimente ingerate.

Într-un interviu acordat în cadrul emisiunii „Chez Jordan”, ea a explicat: „A fost foarte stresant să mi se taie măruntaiele, dar a fost o operație de ultimă șansă. Nu mai mănânci la fel de mult și te simți sătul foarte repede. Nu-ți strică pofta de mâncare, nu ți-e foame, dar imediat ce mănânci puțin, nu-ți mai este foame, așa că, bineînțeles, mănânci mai puțin și slăbești.”

Rezultate impresionante: 70 de kilograme pierdute

Datorită acestei operații, Loana a reușit să piardă jumătate din greutatea inițială, scăzând de la 140 de kilograme la 70. Ea este foarte mândră de această realizare și o consideră cea mai mare răzbunare pe ea însăși.

Un nou aspect care face ca lumea să vorbească

Transformarea fizică a Loanei a stârnit o serie de comentarii și reacții. Unii au fost impresionați de pierderea ei în greutate, în timp ce alții i-au criticat aspectul, considerând-o de nerecunoscut.

Programul „Incroyables transformations”: o experiență dificilă

De asemenea, Loana a participat la „Incroyables transformations”, unde a suferit o schimbare completă de look. Din nefericire, experiența a fost foarte încercată pentru ea și și-a exprimat nemulțumirea în mai multe rânduri. Ea a declarat: „M-au distrus! Am plâns toată noaptea. Am fugit la toaletă să plâng timp de trei sferturi de oră. De asemenea, mi-am vopsit părul în maro… Coșmarul vieții mele. Aveam cu 15 kg mai mult! Mama mi-a spus că arătam cu 15 ani și cu 15 kg mai grea. Nici măcar ea nu mă recunoștea.

Răspunsul lui Nicolas Waldorf, coaforul emisiunii

Confruntat cu criticile Loanei, Nicolas Waldorf, coaforul din cadrul emisiunii „Incroyables transformations”, a răspuns pe Instagram apărând munca făcută asupra Loanei: „Am făcut tot ce am putut, i-a plăcut la început, apoi nu i-a plăcut, apoi i-a plăcut și apoi nu i-a mai plăcut”.

Recâștigă-ți încrederea în tine și mergi mai departe

În ciuda dificultăților, Loana este hotărâtă să meargă mai departe și să se bucure de noua ei viață. Ea a declarat: „Sunt fericită. Nu știu dacă este cea mai mare realizare a mea, dar este cea mai mare răzbunare pe mine însămi”.

Planurile de viitor ale Loanei

Loana plănuiește acum să își continue cariera în televiziune și să lucreze în continuare la ea însăși. Ea va reveni în curând pe M6 cu noua ei siluetă, în emisiunea „Incroyables Transformations”.

Noul ei look și încrederea regăsită sunt dovada că oricine poate depăși încercările vieții și se poate reinventa.

Articol util? Dă-l mai departe!

Lasă un comentariu