Lucrul care te impiedica sa iti gasesti sufletul pereche, oricat de mult iti doresti

Atunci când te simți singur, este normal să vrei să-ți găsești sufletul pereche. S-ar putea să te implici în relații, să te dedici, să treci cu vederea greșelile partenerului tău și chiar să îți compromiți propriile standarde în speranța de a găsi fericirea.

Dar, uneori, în ciuda tuturor eforturilor tale, te simți în continuare nefericit și te întrebi ce te împiedică să îți găsești adevărata iubire. Astăzi, vreau să vă ofer o perspectivă diferită. În loc să te concentrezi doar pe găsirea unui partener, ia în considerare posibilitatea de a te concentra pe tine însuți.

Reflectați asupra sentimentelor, traumelor și lucrurilor care vă țin treaz noaptea. Gândiți-vă la ceea ce v-ar face să vă simțiți cu adevărat bine și nu vă fie teamă să căutați ajutor specializat sau să porniți într-o călătorie de autodescoperire.

Nu lăsați teama de a fi singură să vă împingă să căutați în mod constant un bărbat alături de dumneavoastră. Nu uita că, așa cum tu apreciezi un bărbat încrezător, și bărbatul cu care ești vrea să te vadă împlinită și încrezătoare. Și totul începe cu vindecarea.

Atunci când viața ta nu este în ordine, s-ar putea să nu observi nici măcar că sufletul tău pereche trece pe lângă tine. Când nu ești bine cu tine și nu ai iubire de sine, nu există loc pentru iubire în viața ta. Nu ești cu adevărat pregătită pentru o relație și nu vei putea primi pe deplin iubire.

Acestea fiind spuse, nu înseamnă că ar trebui să renunți la standardele tale pentru o relație fericită. Nu ar trebui să te mulțumești cu o situație care te întristează și nu trebuie să uiți ce îți dorești cu adevărat de la viață. În schimb, acordă-ți timp. Permiteți-vă să vă recuperați din experiențele din trecut.

Căutați terapie, practicați meditația și acordați-vă odihna de care aveți nevoie. Găsiți metodele de vindecare care funcționează cel mai bine pentru dumneavoastră. Procesul nu va fi ușor, dar merită. Începeți prin a face o listă cu ceea ce vă doriți într-o relație.

Luați în considerare lucrurile dvs. nenegociabile, lucrurile asupra cărora nu ați face niciodată compromisuri. Care sunt așteptările tale și cum îți imaginezi relația ideală de cuplu? Scrieți-vă toate gândurile, nu pe telefon, ca de obicei, ci pe hârtie sau într-un jurnal.

Dacă simți că ai întâlnit pe cineva cu care nu poți avea relația pe care ți-o dorești, nu rămâne cu el de teama singurătății. Dacă ați fost la câteva întâlniri și nu vedeți un viitor, fiți sincer și comunicați acest lucru. Nu îți poți întâlni sufletul pereche atunci când ești preocupată de relații temporare.

Acestea fiind spuse, nu te mai strădui doar pentru a fi într-o relație. Concentrează-te pe tine și pe ceea ce îți dorești cu adevărat. Ai grijă de tine, vindecă-te și acordă-ți timp pentru a deveni cea mai bună versiune a ta. Doar așa vei crea spațiu în viața ta pentru dragoste și vei avea ocazia să îți întâlnești sufletul pereche.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu