Maisie Williams a urmat o dieta drastica pentru noul sau rol, Catherine Dior. Actrita din „Game of Thrones” a slabit 12 kilograme

Maisie Williams, vedeta din „Game of Thrones”, a suferit o pierdere semnificativă în greutate pentru a o întruchipa cu acuratețe pe Catherine Dior, o prizonieră într-un lagăr de concentrare, în serialul „The New Look”.

Emisiunea, produsă de Apple TV, spune povestea creatorilor de modă Christian Dior și Coco Chanel în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Personajul lui Maisie, Catherine, se bazează pe cartea „Miss Dior”, de Justine Picardie, care explorează viața surorii mai mici a lui Christian Dior.

Catherine s-a alăturat Rezistenței și a devenit un membru important al rețelei care colecta informații pentru Aliați. În iulie 1944, a fost arestată și torturată de Gestapo înainte de a fi dusă în lagărul de concentrare Ravensbrück. Pentru a se cufunda pe deplin în rol, Maisie a trecut printr-o transformare fizică riguroasă.

Ea a dezvăluit într-un interviu pentru Harpers Bazaar că a mâncat foarte puțin și a fost monitorizată îndeaproape de medici. Una dintre tehnicile pe care le-a folosit a constat în eliminarea lichidelor din corpul ei pentru a slăbi înainte de filmări. Această metodă este folosită în mod obișnuit de boxeri și jochei înainte de competiții.

Maisie se trezea la 4 dimineața pentru a începe să transpire, urmând o rutină specifică în noaptea precedentă, care presupunea să mănânce ceva sărat și deshidratant, să facă o baie fierbinte cu sare și să doarmă doar câteva ore. Ea a descris că se simțea neliniștită și tremurată în această perioadă.

În serial, Ben Mendelsohn îl interpretează pe Christian Dior, în timp ce Juliette Binoche preia rolul lui Coco Chanel. John Malkovich apare, de asemenea, în rolul creatorului Lucien Lelong, iar Emily Mortimer o interpretează pe Elsa Lombardi, o celebritate asociată cu Coco Chanel.

Spectacolul, inspirat din evenimente reale, se concentrează pe viețile lui Christian Dior și Coco Chanel în timpul ocupației naziste a Parisului în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Acesta explorează ascensiunea lui Dior în lumea modei pe măsură ce influența lui Chanel scade, aprofundând totodată poveștile altor designeri precum Pierre Balmain și Cristóbal Balenciaga. Amplasat și filmat exclusiv în Paris, „The New Look” surprinde drama și istoria acestor figuri emblematice ale modei într-o perioadă tulbure din istoria Franței.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu