Mama Selenei Gomez se simte binecuvantata de relatia cu fiica ei: „Am trecut peste multe ca sa ajungem aici”

Mandy Teefey, mama cântăreței Selena Gomez, a împărtășit recent pe Instagram o colecție de fotografii care au surprins momente prețioase din viața lui Gomez. În fotografia principală, Teefey este văzută stând alături de o tânără Selena. Teefey și-a exprimat recunoștința pentru călătoria lor și a subliniat importanța familiei.

De asemenea, ea a menționat că montajul este dedicat celeilalte fiice a ei, Gracie, și a împărtășit o fotografie cu ea când era însărcinată cu Gracie. Teefey a devenit mamă la o vârstă fragedă, când a născut-o pe Gomez în 1992. De-a lungul anilor, Gomez a vorbit despre rolul semnificativ pe care mama ei l-a jucat în educația ei.

Teefey s-a căsătorit ulterior cu Brian Teefey în 2006 și a dat naștere fiicei lor, Gracie, în 2013. Într-un interviu, Teefey a dezvăluit că a fi o mamă adolescentă și a se confrunta cu judecata celorlalți a fost o provocare.

Cu toate acestea, responsabilitatea de a avea un copil a motivat-o să muncească din greu și să ofere o viață mai bună pentru Gomez. Gomez a recunoscut, de asemenea, sacrificiile mamei sale și sprijinul pe care l-a primit de-a lungul carierei sale.

Ea și-a descris mama ca fiind o sursă de putere și a apreciat-o pentru că a ajutat-o să depășească provocările. Potrivit lui Gomez, dedicarea și încrederea mamei sale în abilitățile ei au jucat un rol important în succesul ei. Montajul Instagram împărtășit de Teefey servește drept tribut pentru dragostea și legătura din cadrul familiei lor.

Este un memento al călătoriei pe care au parcurs-o împreună și al importanței de a pune familia pe primul loc.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu