Manifesta abundenta si fericirea in viata ta de Craciun, cu ajutorul acestor practici minunate

Exploatează puterea Crăciunului pentru manifestare Sezonul sărbătorilor aduce o energie unică care poate atrage norocul în viața noastră. Așadar, de ce să nu profitați de această perioadă festivă pentru a manifesta ceea ce vă doriți?

Alyse Bacine, un mentor spiritual, crede că primul pas în manifestarea dorințelor noastre este recunoașterea magiei care există. Adesea, mentalitatea noastră negativă ne limitează, făcându-ne să credem că putem avea doar puțin sau că, dacă avem un lucru, nu putem avea altul.

Pentru a ne manifesta mai ușor, Bacine ne sfătuiește să ne conectăm cu noi înșine, să ne ajustăm mentalitatea și să luăm decizii sau să acționăm dintr-un loc pozitiv și plin de energie.

Bacine sugerează să încorporăm mantre în rutina noastră zilnică, cum ar fi repetarea unor fraze precum „tot ceea ce cheltui se întoarce la mine de zece ori” sau „întotdeauna am mai mult decât suficient timp, bani și energie pentru a face lucrurile pe care mi le doresc”.

Aceste mantre ne ajută să ne deschidem pentru a primi daruri magice din partea Universului. Fie că vreți să vă sporiți încrederea în sine, să vă manifestați prosperitatea financiară sau pur și simplu să vă bucurați de sezonul sărbătorilor, există ritualuri de abundență pe care le puteți practica. Începeți prin a cultiva recunoștința.

Acest lucru ajută să semnalezi Universului că ești pregătit să atragi abundența. Concentrează-te pe recunoașterea binecuvântărilor pe care le ai deja în viața ta. Roxie Nafousi, un antrenor de manifestare și autor, sugerează să scrieți în fiecare seară cinci lucruri pentru care sunteți recunoscător.

Dacă doriți să manifestați bani, exprimați-vă recunoștința pentru binecuvântările financiare pe care le-ați primit, pentru munca pe care o faceți și pentru abilitățile dvs. profitabile. Dacă vrei să manifești o relație de iubire, Nafousi recomandă să practici recunoștința pentru tine și pentru tot ceea ce ai de oferit unui viitor partener.

Vizualizarea a ceea ce doriți să obțineți din interacțiunile voastre și crearea unor descrieri detaliate ale unei versiuni îmbunătățite a relației dorite poate fi de ajutor.

Crearea unor imagini fizice sau reprezentări digitale ale acestor viziuni și plasarea lor acolo unde le veți vedea zilnic, cum ar fi pe oglinda din baie sau ca screensaver pe telefon sau laptop, poate consolida procesul de manifestare. O altă practică pentru manifestare implică folosirea scorțișoarei.

Luați o monedă și presărați scorțișoară peste ea în timp ce recitați afirmații precum „Atrag prosperitatea, promovarea și abundența financiară” sau „Banii vin la mine în mod natural”. Suflă scorțișoara de pe monedă și apoi las-o în fața ușii de la intrare peste noapte.

Nu uitați, Crăciunul este o perioadă specială, plină de pozitivitate și bucurie, ceea ce îl face un moment oportun pentru a atrage ceea ce vă doriți în viața dumneavoastră. Prin încorporarea acestor tehnici de manifestare, puteți profita de energia sezonului de sărbători și puteți invita abundența în toate aspectele vieții dumneavoastră.

Articol util? Dă-l mai departe!

Lasă un comentariu