Meghan Fox a spus ca „barbatii iti fura energia” si are un sfat pentru femeile single

În ianuarie 2022, Machine Gun Kelly a cerut-o în căsătorie pe Megan Fox în timpul unei vacanțe speciale sub un arbore banyan. Un an mai târziu, au apărut probleme, deoarece Megan a eliminat din viața ei toate fotografiile în care apăreau împreună, lăsând să se înțeleagă că ar fi avut probleme în paradis.

Deși nu au confirmat o despărțire, zvonurile s-au răspândit. La scurt timp după aceea, au fost văzuți din nou împreună, ceea ce a dus la speculații privind o împăcare. Megan i-a surprins pe mulți în timpul unui podcast, dezvăluind că ea și MGK au anulat logodna, exprimându-și nemulțumirea față de dinamica relației lor.

Recent, ea și-a etalat noul păr albastru la Coachella, descriindu-și look-ul ca fiind „cosmic și galactic”, îmbrăcată într-o mini-rochie neagră elegantă. Ea a menționat că a vrut să îi vadă pe Machine Gun Kelly, Guns N’ Roses și Weezer cântând la festival.

Megan a împărtășit, de asemenea, un sfat pentru fetele singure, îndemnându-le să se concentreze pe autoperfecționare, mai degrabă decât să-și irosească energia cu băieții. După ce a fost căsătorită cu Brian Austin Green timp de un deceniu înainte de relația cu MGK, ea și-a exprimat regretul că a ratat tinerețea ei lipsită de griji.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu