Meghan Markle, criticata pe retelele de socializare. Ducesa i-a cerut unei femei sa nu se aseze langa Printul Harry pentru o poza de grup

Într-un videoclip recent, distribuit pe scară largă pe rețelele de socializare, Meghan, ducesa de Sussex, în vârstă de 42 de ani, a fost văzută la Grand Champions Polo Club din Wellington, Florida, stând alături de soțul ei, ducele de Sussex, în timpul evenimentului Royal Salute Polo Challenge.

În timp ce cuplul se pregătea pentru o sesiune foto, o altă femeie a încercat să se așeze lângă duce. Cu toate acestea, Meghan i-a cerut politicos să se așeze lângă ea în locul ei. Femeia, identificată ulterior ca fiind Sophie Chandauka, directoarea unei organizații de caritate susținută de Prințul Harry, s-a mutat lângă Meghan.

Unii observatori au comentat interacțiunea, sugerând că Meghan părea protectoare față de soțul ei. La scurt timp după acest incident, Meghan și Harry au fost surprinși sărutându-se și pozând cu un trofeu la eveniment. Meciul de polo a fost organizat pentru a strânge fonduri pentru organizația caritabilă Sentebale.

Zvonuri despre probleme în relația dintre Meghan și Harry au apărut anterior, dar surse apropiate cuplului au negat orice probleme. Cu toate acestea, speculațiile despre viitorul lor împreună persistă.

Recent, s-a raportat că Meghan și Harry lucrează la două noi proiecte cu Netflix, dintre care unul se concentrează pe polo, sportul preferat al lui Harry. Emisiunea va pătrunde în lumea din culisele poloului, un sport popular în rândul familiei regale.

În timp ce Harry va avea apariții scurte în serial, Meghan va face parte dintr-un alt proiect Netflix care celebrează gătitul, grădinăritul, divertismentul și prietenia. Precedentul lor proiect Netflix, un documentar intitulat „Harry & Meghan”, a adunat audiențe semnificative la scurt timp după lansarea sa în decembrie 2022.

În timpul celei mai recente apariții publice, Meghan și Harry au fost însoțiți de o echipă de filmare pentru viitoarele proiecte Netflix, oferind o privire asupra noilor lor aventuri în industria de divertisment.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu