Mesajul emotionat pe care Jennifer Aniston l-a primit de la Matthew Perry cand erau colegi in „Friends”

Jennifer Aniston a vorbit despre regretatul ei coleg din „Friends”, Matthew Perry, pentru prima dată de la moartea acestuia. Aniston i-a adus un omagiu lui Perry împărtășind o fotografie cu ei pe platoul de filmare, împreună cu un mesaj pe care acesta i l-a trimis.

Ea a postat, de asemenea, o scenă din serial în care Chandler își ia rămas bun de la Rachel. În omagiul ei, Aniston a exprimat dificultatea de a-și lua rămas bun de la Perry și modul în care pierderea lui i-a afectat pe toți. Ea a subliniat legătura pe care au format-o ca distribuție și cum umorul lui Perry le-a adus bucurie.

Aniston a continuat să împărtășească mesajele pe care le-au schimbat, subliniind râsetele și lacrimile lor. Ea și-a exprimat dragostea pentru Perry și cum crede că acesta se află acum în pace. Aniston și Perry au fost prieteni apropiați încă de pe vremea când jucau în serialul „Friends”, în anii ’90.

Perry i-a mulțumit public lui Aniston pentru sprijinul acordat în viața sa, iar în autobiografia sa, el a dezvăluit că ea a fost cea care l-a confruntat inițial în legătură cu luptele sale cu dependența. Perry a lăudat, de asemenea, prezența lui Aniston și a descris sprijinul puternic al distribuției unul pentru celălalt.

Aniston a fost de acord cu sentimentele sale și amândoi au subliniat legătura pe viață pe care o au cu colegii lor de distribuție. Perry a comparat sprijinul lor cu cel al pinguinilor care se îngrijesc unii pe alții în natură.

Articol util? Dă-l mai departe!

Lasă un comentariu