Millie Bobby Brown, apreciata de fani pentru ca a aparut nemachiata si cu un plasture pentru cosuri in emisiunea lui Drew Barrymore

Actrița în vârstă de 20 de ani, cunoscută pentru rolul ei din „Stranger Things”, a adoptat recent un look mai natural, renunțând la aspectul ei glamour obișnuit.

În timpul unei apariții la o emisiune TV, ea a împărtășit detalii despre petrecerea neconvențională de la cea de-a 20-a aniversare, care a avut o temă de nuntă, dublată de o petrecere a burlăcițelor.

În ciuda faptului că nu a cheltuit prea mult și a avut în majoritate prieteni de sex masculin, s-a distrat de minune cu logodnicul ei și cu prietenii lui de la facultate la petrecere.

În rutina ei de îngrijire a pielii, actrița a fost transparentă în privința confruntării cu acneea, postând chiar videoclipuri pe rețelele de socializare despre luptele ei.

Ea a făcut valuri purtând un plasture pentru coșuri în formă de fluture din linia sa de cosmetice care nu numai că a luptat împotriva acneei, dar s-a asortat perfect cu ținuta ei. Această mișcare face parte dintr-o tendință în care celebrități precum Pamela Anderson aleg să nu se machieze atât în viața de zi cu zi, cât și pe covorul roșu.

Într-o demonstrație de autenticitate, ea a postat odată selfie-uri alăturate, unul cu machiaj și unul fără, arătându-și imperfecțiunile și obținând laude din partea milioanelor de fani. Logodna ei cu Jake Bongiovi, fiul muzicianului Jon Bon Jovi, a fost anunțată în aprilie 2023, după ce s-a întâlnit din iunie 2021.

Cuplul și-a făcut debutul public la Gala Premiilor BAFTA din 2022 de la Londra, iar mai târziu au apărut împreună pe covorul roșu pentru premiera sezonului 4 din „Stranger Things”, consolidându-și statutul de cuplu puternic.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu