7 secrete de modă și frumusețe pentru păr strălucitor și piele catifelată

Ar putea pielea ta să fie mai curată şi mai fină? Ar putea părul tău să fie mai mătăsos, puternic şi voluminos? Da, este posibil cu aceste ponturi de modă și frumusețe, fără să trebuiască să arunci o mulțime de bani la un salon de înfrumuseţare. Iată câteva reţete magice de frumusețe naturală care vor funcţiona garantat şi vor da rezultate extraordinare în ceea ce priveşte aspectul tău.

  • Pentru piele „fără viaţă”, uleioasă: masează-te cu iaurt îngheţat peste care ai adăugat în prealabil şi puţin zahăr. Acum, ia jumătăţi de portocală şi freacă încet până cînd granulele se topesc. Spală-te pe faţă cu apă cu gheaţă şi admiră diferenţa.

modă și frumusețe - papaya_compressed

  • Pentru piele obosită şi uscată: masează-ți pielea cu papaya. Apoi, fă un amestec amestecând ovăz şi miere cu puţin lapte rece şi freacă pielea. Îndepărtează apoi cu lapte şi apă rece ca gheaţa şi apoi usucă prin tamponare.

Pungile de ceai de muşeţel, un excelent ingredient natural folosit în modă și frumusețe

  • Pentru o culoare naturală a părului: dacă ai o nuanţă castanie și nu ai timp să îți vopsești părul, ia câţiva muguri de rozmarin şi fierbe-i în două ceşti cu apă, alături de două linguri de ceai negru până când cantitatea se reduce la jumătate. Amestecă totul cu un sfert de ceaşcă de şampon şi, ori de câte ori te speli pe cap, folosește acest amestec. Lăsă şamponul în păr pentru aproximativ 15 minute şi vei vedea diferenţa.

modă și frumusețe - spate_compressed

  • Pentru un spate fin: plănuiești să porți o bluză cu spatele jos sau o rochie fără spate, dar nu ai timp pentru o spălare cu peria pe corp ca să poți arăta un spate fin? Iată un remediu rapid ce ține de modă și frumusețe, pe care îl poți aplica acasă: ia o ceaşcă de ceai verde şi amestecă-l cu o jumătate de ceaşcă de ulei de măsline. Adaugă 5 picături de ulei de santal şi amestecă bine. Depozitează într-un borcan şi aplică pe părţile corpului pe care vrei să le cureți. Şterge cu un prosop ud.
  • Cum să procedezi cu pungile de sub ochi şi cearcăne: ia pungi folosite de ceai de muşeţel şi depozitează-le în frigider. Răzuiește jumătate de castravete şi masează în jurul zonei ochilor şi apoi stai întinsă cu pungile de ceai pe ochi timp de 10 minute. Vei simţi imediat diferenţa după felul în care vor arăta ochii tăi şi după felul în care îi vei simţi.

modă și frumusețe

  • Facelift instant: spală-i fața cu apă cu gheaţă sau pur şi simplu freacă pe faţă un cub de gheaţă cu o linguriţă de mere. Bate un albuş de ou şi apoi aplică-l pe piele şi lasă-l să se usuce. Vei simţi efectul astringent pe piele al acestui remediu recomandat pentru modă și frumusețe. Spală-ți faţa cu apă rece ca gheaţa.
  • Pentru ochi obosiţi: îți sugerăm o minunată soluție de curățare, un adevărat truc de modă și frumusețe. Ia apă rece ca gheaţa într-un castron şi adaugă câteva picături de apă de trandafiri, 2-3 picături de miere şi scufundă-ți fața în această soluție. Poți, de asemenea, să deschizi ochii puţin şi apoi să-i închizi. După aceea, stropește-ți ochii cu apă minerală rece. Ar putea să apară o uşoară roşeaţă pentru o perioadă de timp, dar ea va dispărea curând şi ochii tăi vor fi reîmprospătaţi în câteva minute.
Articol util? Dă-l mai departe!

Lasă un comentariu