Motivul amuzant pentru care Ryan Gosling nu isi va lasa fiicele sa vada filmul „Barbie”

Ryan Gosling, actorul cunoscut pentru rolul său din filme precum „La La Land”, a dezvăluit că nu le lasă pe cele două fiice ale sale, Esmeralda și Amada, să se uite la cel mai recent film al său, în care joacă personajul Ken din Barbie. Gosling a declarat în glumă că nu crede că este potrivit ca fiicele sale să își vadă tatăl în acest rol.

Deși nu au vizionat filmul, ele l-au însoțit pe Gosling pe platoul de filmare unde l-au văzut interpretând un număr muzical. În ciuda acestui fapt, Gosling a menționat că fiicele sale nu au arătat prea mult interes pentru Ken, ci au devenit interesate de păpușile Barbie.

Gosling vede implicarea sa în film ca pe o modalitate de a lega o legătură cu fiicele sale, după cum o demonstrează entuziasmul lor de a merge la magazin și de a cumpăra articole legate de Barbie după ce au văzut părți din film.

Soția lui Gosling, Eva Mendes, a distribuit un clip cu reacția acestuia atunci când a câștigat un Critics Choice Award pentru un cântec din film, arătându-și dragostea pentru soțul ei. Gosling și Mendes s-au cunoscut în 2011 și au împreună două fiice.

În discursul său de acceptare a Globului de Aur, Gosling i-a mulțumit lui Mendes pentru sprijinul ei în timp ce lucra la „La La Land” și a lăudat-o pentru că a avut grijă de copiii lor și l-a sprijinit pe fratele ei, care se lupta cu cancerul în acea perioadă.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu