Motivul trist pentru care actrita Shannen Doherty renunta la toate bunurile sale

Shannen Doherty, o actriță celebră, cunoscută pentru rolul din „Beverly Hills, 90210”, se luptă în prezent cu un cancer de sân în stadiul 4. Într-un episod recent al podcastului său, ea a împărtășit decizia de a goli spațiile de depozitare și casele pe care le închiriase pentru a-i face lucrurile mai ușoare mamei sale, Rosa, după ce aceasta se va stinge din viață.

Ea vrea să acorde prioritate bunăstării mamei sale, deoarece știe că îi va fi greu când nu va mai fi. Shannen își vinde sau își donează bunurile, inclusiv antichitățile pe care le-a colecționat de-a lungul anilor, pentru a simplifica lucrurile pentru mama ei.

Shannen a avut visul de a construi o proprietate în Tennessee pentru a îngriji caii abandonați, dar a decis să renunțe la acest vis din motive financiare. Ea și-a dat seama că concentrarea pe crearea de noi amintiri cu cei dragi este mai importantă decât posesiunile materiale.

Vânzându-și bunurile, ea poate crea mai multe amintiri cu mama ei și cu cei dragi în timpul călătoriilor și vacanțelor. Shannen a fost deschisă în legătură cu lupta ei împotriva cancerului încă din 2015, când a fost diagnosticată pentru prima dată, și continuă să împărtășească călătoria ei cu fanii ei.

În ciuda luptelor sale continue cu sănătatea, Shannen rămâne puternică și se concentrează să trăiască viața la maxim, asigurându-se că cei dragi ei sunt îngrijiți chiar și după ce ea nu va mai fi.

Articol util? Dă-l mai departe!

Lasă un comentariu