Nick Jonas spune ca familia „i-a salvat viata” pentru ca a observat simptomele lui de diabet tip 1

Nick Jonas, un star pop în vârstă de 31 de ani, a transmis recent un mesaj important pe Instagram despre diabet. Într-un videoclip, mama lui Nick, Denise Jonas, a dezvăluit că fiul ei a fost diagnosticat cu diabet de tip 1 în urmă cu 18 ani.

Nick a continuat explicând că a experimentat toate simptomele, inclusiv urinarea frecventă, setea excesivă, epuizarea și pierderea inexplicabilă în greutate. Nick și-a exprimat recunoștința față de familia sa, în special față de mama sa, pentru că a observat aceste semne și l-a ajutat să fie diagnosticat.

El a recunoscut că pe atunci nu era atât de multă conștientizare cu privire la diabet ca în prezent și se simte norocos că a beneficiat de sprijinul familiei sale. În calitate de proaspăt tată al fiicei sale de aproape 2 ani, Nick a subliniat importanța de a fi atent la aceste simptome pe măsură ce fiica sa crește.

El speră ca mesajul său să ajungă la cât mai multe persoane, astfel încât diabetul de tip 1 să poată fi mai ușor de depistat și diagnosticat. Nick a împărtășit, de asemenea, călătoria sa personală cu diabetul. El a menționat că i-a luat ceva timp să se adapteze la gestionarea bolii, dar, după mulți ani, acum se simte în control.

Cu toate acestea, el și-a exprimat dorința de a avea un model de urmat atunci când a fost diagnosticat pentru prima dată, la vârsta de 13 ani. Acum, el aspiră să fie acel model pentru tinerii cu diabet. Mesajul lui Nick servește ca un memento important pentru a fi vigilent și a se testa dacă se confruntă cu simptome de diabet.

Fie că sunteți un părinte, un frate sau o soră mai mare, fie că vă confruntați singur cu aceste simptome, este esențial să fiți atenți și să acționați.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu