Olivia Munn, diagnosticata cu cancer la san. Actrita de 43 de ani a suferit o dubla mastectomie

Actrița Olivia Munn, cunoscută pentru rolul din „Newsroom”, a povestit pe Instagram cum a descoperit că are cancer la sân datorită unei serii de teste medicale. Olivia și sora ei au fost testate inițial negativ pentru gena BRCA, care poate crește riscul de cancer de sân.

Cu toate acestea, medicul ei a sugerat să își calculeze scorul de risc de cancer ca măsură de precauție. Testul a relevat un scor de risc de 37%, ceea ce a determinat efectuarea unor investigații suplimentare. După ce o mamografie nu a arătat semne de cancer, Olivia a fost supusă unor teste suplimentare, inclusiv un RMN, o ecografie și o biopsie.

Rezultatele au confirmat că avea cancer luminal de tip B la ambii sâni, o formă de boală care se răspândește rapid. Ea a suferit o dublă mastectomie și alte patru operații în lunile următoare.

Olivia și-a exprimat recunoștința pentru sprijinul familiei, al prietenilor și al partenerului ei, actorul John Mulaney, care i-au fost alături pe tot parcursul călătoriei sale în fața cancerului.

Ea le-a mulțumit medicilor și echipelor medicale care au jucat un rol crucial în tratamentul ei, evidențiindu-l în special pe ginecologul ei, Dr. Thaïs Aliabadi. Olivia și John sunt împreună de trei ani, făcând prima lor apariție pe covorul roșu în ianuarie și participând la petrecerea Vanity Fair la Gala Premiilor Oscar 2024.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu