Plăcerile toamnei: Iată o listă de activități pentru a profita la maximum de acest anotimp

Vara a trecut, dar nu fiți triști, pentru că toamna poate fi un anotimp la fel de minunat. În ciuda schimbării orei, a luminii reduse și a temperaturilor în scădere, puteți contracara monotonia și tristețea de sezon savurând numeroasele plăceri pe care toamna le are de oferit. Iată o selecție de lucruri de făcut pentru a profita la maximum de acest anotimp cu o mie de posibilități.

Faceți o plimbare lungă în natură

Toamna este perioada perfectă pentru a vă bucura de aerul curat și de peisajul rural colorat. Îmbrăcați-vă cu haine călduroase și scoateți familia la o plimbare plăcută în aer liber. Straturile de îmbrăcăminte vă vor permite să vă adaptați cu ușurință la schimbările de temperatură. Pentru o schimbare de ritm, puteți alege să ieșiți dimineața devreme sau seara târziu pentru a profita la maximum de zilele de toamnă.

Profitați la maximum de parcuri și activități sportive

Odată cu răcirea vremii de toamnă, a sosit în sfârșit momentul să ne întoarcem la activitățile sportive în aer liber. Adunați-vă prietenii sau familia și organizați un meci de fotbal sau de fotbal într-unul dintre numeroasele parcuri din regiune. Nu numai că veți face exerciții fizice, dar veți petrece și timp de calitate împreună. Profitați de acest sezon pentru a vă reîntoarce la sporturile pe care poate le-ați neglijat în timpul verii.

Foto Freepik
Foto Freepik

Greblarea frunzelor în familie

Greblarea frunzelor poate părea o corvoadă plictisitoare, dar dacă întreaga familie se implică, poate deveni o activitate amuzantă și prietenoasă. Organizați o petrecere de greblat pe strada dvs. împreună cu vecinii și transformați această corvoadă de toamnă într-o adunare festivă. Copiii adoră să se joace în grămezile de frunze, așa că nu ezitați să săriți cu ei și să redeveniți copii pentru o după-amiază.

Culegerea merelor într-o livadă

Culegerea merelor este o activitate esențială a toamnei. Aflați ce livezi din zona dvs. oferă posibilitatea de autocolectare și porniți cu familia în căutarea celor mai bune mere. Nu numai că vă veți distra de minune în aer liber, dar veți putea lua acasă mere delicioase pentru plăcinte și alte rețete de toamnă.

Mergeți la o plimbare cu bicicleta

Decorarea casei tale pentru Halloween

Pregătește-te să sărbătorești Halloween-ul decorându-ți casa într-un mod înfricoșător. Puneți decorațiuni în interiorul și în exteriorul casei pentru a crea o atmosferă terifiantă. Organizați o petrecere tematică împreună cu prietenii și lansați un concurs de costume. De asemenea, ați putea pregăti un meniu special și să organizați câteva jocuri distractive pentru a face seara memorabilă.

Redescoperirea celor mai frumoase peisaje de toamnă

Toamna oferă un spectacol magnific de frunze colorate. Profitați din plin de acest anotimp pentru a descoperi cele mai frumoase peisaje pe care natura le poate oferi. Mulți dintre munții Franței oferă trasee de drumeție care vă vor permite să admirați culorile toamnei și să vă întăriți vițeii. Consultați ghidurile de drumeție disponibile pentru a găsi cele mai bune locuri pentru a vă bucura de peisajele de toamnă.

Descoperiți cărările iluminate

Toamna este, de asemenea, momentul perfect pentru a descoperi traseele iluminate. Multe locuri, cum ar fi Grădinile de lumină de la Grădina Botanică, vă lasă să vă lăsați purtați de magia acestor trasee și să vă creați amintiri de neuitat.

Organizarea unui picnic de toamnă

Profitați de vremea mai răcoroasă a toamnei pentru a organiza un picnic în aer liber. Scoateți păturile și pregătiți mâncăruri calde, cum ar fi supe, ciocolată caldă sau tocănițe. Aduceți lumânări pentru a crea o atmosferă romantică și petreceți împreună o după-amiază plăcută. Profitați de acest moment pentru a vă relaxa și a vă bucura de împrejurimile naturale.

Aprovizionați-vă cu produse locale

Piețele publice sunt pline de produse locale proaspete și delicioase până toamna târziu. Profitați de acest sezon pentru a vă aproviziona cu legume, fructe, brânzeturi și alte delicatese de la producătorii locali. Puteți organiza apoi o zi de „potluck” cu prietenii pentru a găti mâncăruri gustoase din proviziile dumneavoastră. Congelează mâncărurile pregătite pentru serile în care te grăbești, astfel încât să nu fii nevoit să gătești în ultimul moment.

Ieșiți, explorați și bucurați-vă de plăcerile toamnei!

Citește și Știi care sunt cele mai murdare locuri din baia ta Insulele Canare în octombrie: Un paradis însorit pe tot parcursul anului! Un studiu dezvăluie care sunt cele 3 semne astrologice cu cele mai mari șanse de a câștiga la loto Iată 5 motive pentru a alege peleți cu zaț de cafea pentru a-ți încălzi casa iarna aceasta

Articol util? Dă-l mai departe!

Lasă un comentariu