Printesa Eugenie a vorbit sincer despre eforturile de a pierde kilogramele in plus dupa sarcina

Prințesa Eugenie a avut recent o conversație cu Jessie și Lennie Ware, care găzduiesc podcastul „Table Manners”. Aceștia au discutat despre diverse subiecte, cum ar fi mâncarea, familia și propriul podcast al prințesei, numit „Floodlight”. Revista People a relatat despre conversația lor.

Prințesa Eugenie și soțul ei, Jack Brooksbank, și-au întâmpinat cel de-al doilea copil, un fiu pe nume Ernest, în luna mai. De asemenea, mai au un alt copil, un băiețel de doi ani pe nume August. În timpul podcastului, prințesa a menționat cât de greu îi este să slăbească după ce a născut.

Ea consideră că societatea pune multă presiune asupra femeilor în această privință. Au vorbit, de asemenea, despre presiunea de a fi în atenția publicului și despre modul în care mass-media se concentrează adesea pe aspectul lor. Eugenie a împărtășit că, în copilărie, a simțit nevoia să arate într-un anumit fel din cauza acestei atenții.

Ea și-a exprimat recunoștința pentru faptul că poate să își împartă timpul între Marea Britanie și Portugalia, unde poate merge la un supermarket fără să-și facă griji cu privire la aspectul ei. Prințesa Eugenie a vorbit, de asemenea, despre obiceiurile de somn ale copiilor ei.

Ea a spus în glumă că aceștia ar putea câștiga o medalie olimpică la un test de somn, deoarece dorm bine. Când a fost întrebată cum reușește să doarmă cu doi copii mici, Eugenie a răspuns: „Magic”. Ea crede că copiii ei au învățat de la obiceiurile bune de somn ale ei și ale lui Jack. Ea a subliniat importanța somnului în viața ei.

Conversația a atins și subiectul școlarizării. Prințesa Eugenie a declarat că nu intenționează să își trimită copiii la internat până când aceștia nu vor avea cel puțin 13 ani. Ea și-a exprimat dorința de a petrece mai mult timp jucându-se cu copiii ei și a explicat că vrea să se bucure de compania lor înainte de a se gândi la un internat.

Ea a luat această decizie pe baza propriilor experiențe și a trecutului de internat al soțului ei. Este demn de remarcat faptul că și prințul William și Kate Middleton, în calitate de părinți ai prințului George, trebuie să ia o decizie similară în ceea ce privește școlarizarea acestuia.

La vârsta de zece ani, Prințul George a fost văzut vizitând Colegiul Eton, aceeași școală unde au studiat tatăl și unchiul său. O altă opțiune ar putea fi Marlborough College, unde au mers la școală atât Kate, cât și Eugenie.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu