Printii George, Charlotte si Louis invata reguli noi pentru a-si ajuta mama sa se faca bine

Familia prinților de Wales trece prin momente grele. Kate Middleton, prințesa, a aflat de curând că are cancer. Ca răspuns, ea și-a pus în așteptare toate activitățile regale pentru a se concentra pe tratamentul ei. Soțul ei, prințul William, a fost foarte înțelegător, ocupându-se de nevoile ei și ajutând-o cu copiii lor.

Kate, într-o declarație video, a împărtășit că diagnosticul a fost un mare șoc. Ea și William gestionează situația în mod privat pentru a-și proteja copiii mici, George, Charlotte și Louis. Copiii au fost o sursă de confort pentru mama lor, făcând tot posibilul să o facă să se simtă mai bine.

Casa lor a fost umplută cu lucrurile preferate ale lui Kate pentru a o face să se simtă confortabil. Copiii s-au adaptat la noile reguli pentru a-i face viața mai ușoară mamei lor în timpul tratamentului, cum ar fi să curețe după ei și să se spele pe mâini pentru a evita răspândirea germenilor.

George a fost matur peste vârsta sa, dând un exemplu bun pentru frații săi. Deși nu se știe când își va relua Kate îndatoririle regale, familia se concentrează pe recuperarea ei. Diagnosticul lui Kate a venit la scurt timp după ce socrul ei, regele Carol al III-lea, a primit, de asemenea, un diagnostic de cancer.

Articol util? Dă-l mai departe!

Lasă un comentariu