Printul Harry si-a vizitat tatal, care sufera de cancer, dar „nu sunt planuri” sa se intalneasca cu fratele sau, Printul William

Prințul Harry a sosit în Marea Britanie, dar nu se va întâlni cu fratele său, prințul William, potrivit unor surse apropiate familiei regale. Prințul a aterizat pe aeroportul Heathrow din Londra și a mers direct la Clarence House, reședința regelui Carol.

Aceasta este prima dată când tatăl și fiul petrec timp împreună de la încoronarea regelui Charles, în mai 2023. Sursele spun că este o evoluție pozitivă, iar Charles probabil că vrea să-și vadă nepoții în curând. Charles i-a informat personal atât pe William, cât și pe Harry despre diagnosticul său de cancer înainte ca anunțul să fie făcut public.

Harry a decis imediat să călătorească pentru a fi alături de tatăl său, ceea ce indică seriozitatea situației. În prezent, nu există planuri pentru o întâlnire între William și Harry, iar relația lor a fost tensionată în ultima vreme din cauza cărții lui Harry.

William se află în prezent alături de soția sa, Kate, care se recuperează în urma unei intervenții chirurgicale. De asemenea, el va prelua o parte din responsabilitățile regelui din cauza problemelor de sănătate ale acestuia.

Harry a avut o scurtă întâlnire de 45 de minute cu tatăl său înainte de a se întoarce la reședința sa din California, alături de Meghan și copiii lor. El va călători în curând în Canada cu Meghan pentru a sărbători Jocurile Invictus.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu