Printul Harry si Meghan Markle vor lansa doua noi emisiuni pe Netflix

Ducele și ducesa de Sussex, care au încheiat un acord cu Netflix în 2020 prin intermediul companiei lor de producție, Archewell Productions, lucrează în prezent la două proiecte de non-ficțiune. Meghan Markle va juca într-un serial care celebrează gătitul, grădinăritul, divertismentul și prietenia.

Cea de-a doua serie se va axa pe polo, unul dintre sporturile preferate ale prințului Harry. Emisiunea, care este filmată în prezent în Statele Unite, va oferi telespectatorilor o privire din culisele Campionatului de polo US Open.

Deși Harry va avea doar apariții scurte în serialul de polo, Meghan, care aspiră să devină un antreprenor în domeniul stilului de viață, precum Joanna Gaines și Gwyneth Paltrow, își propune să creeze un proiect similar fostului ei blog, The Tig, pentru a rivaliza cu figurile de top din America în materie de stil de viață.

Primul proiect Netflix al cuplului, un documentar numit „Harry & Meghan”, a fost bine primit, dar experții spun că Meghan va trebui să fie autentică în proiectele sale viitoare pentru a concura cu vedete din industrie precum Martha Stewart, Joanna Gaines și Gwyneth Paltrow.

De asemenea, Meghan a semnat recent pentru un nou podcast și a anunțat planurile de a lansa un brand de lifestyle numit American Riviera Orchard.

Articol util? Dă-l mai departe!

Surse și detalii suplimentare

Lasă un comentariu