Printul William nu mai este cel mai popular membru al familiei regale britanice

În 2024, familia regală britanică s-a confruntat cu provocări, deoarece atât regele Charles, cât și prințesa Kate au fost diagnosticați cu cancer. În ciuda bolii, regele a continuat să își îndeplinească îndatoririle, în timp ce Kate s-a retras temporar din atenția publicului după ce și-a împărtășit diagnosticul.

Prințul William a primit laude pentru că a reușit să echilibreze responsabilitățile sale regale cu grija pentru Kate și copiii lor. Sondajele recente au arătat o schimbare în opinia publică în ceea ce privește popularitatea diverșilor membri ai familiei regale.

Kate Middleton a apărut ca fiind cea mai favorizată, 76% dintre britanici având o părere pozitivă despre ea. Urmărit îndeaproape de prințul William, cu un procent de 73% de aprobare. Prințesa Anne, Regele Charles și Prințul Edward au obținut, de asemenea, opinii favorabile, în timp ce Meghan Markle și Prințul Harry au primit recenzii mixte.

În special, prințul Andrew s-a clasat pe ultimul loc în ceea ce privește popularitatea, cu doar 6% de aprobare. Grupele de vârstă au arătat opinii diferite față de membrii familiei regale, persoanele mai tinere exprimând mai multă negativitate în general, dar manifestând favorabilitate față de ducele și ducesa de Sussex.

Prințul William și Kate Middleton au fost văzuți favorabil și de către grupul demografic mai tânăr, ceea ce evidențiază atractivitatea lor în diferite grupuri de vârstă. Sondajele anterioare din ultimii ani au arătat că diferiți membri ai familiei regale sunt cei mai populari, ceea ce indică fluctuații în sentimentul publicului față de monarhie.

Articol util? Dă-l mai departe!

Lasă un comentariu